Хьонес дари заплатите си на "Байерн"

Затворникът Ули Хьонес дари всичките си заплати на "Байерн". От 14 месеца бившият президент, който влезе зад решетките заради укриване на данъци, работи в академията на клуба. В понеделник официално Хьонес ще бъде освободен от затвора. "Моите пари са за "Байерн", не ги искам", каза легендата, който е фаворит да се върне на президентския пост.

"Манчестър Сити" гостува в сряда на "Динамо" (Киев) в Шампионската лига, но трансфер №1 на клуба за лятото вече е в напреднала фаза. Бъдещият треньор Пеп Гуардиола е поставил Погба на първо място в списъка си, а цената от 100 милиона евро няма да е проблем за шейх Мансур. Освен това 22-годишният френски национал ще подпише 10-годишен договор с "Адидас" срещу 31 милиона лири.

Все още треньорът на "Сити" Мануел Пелегрини не включи нито един от юношите, с които игра за Купата на Англия срещу "Челси" (1:5), за гостуването в Киев. Чилийският специалист бе обвинен, че е уронил престижа на най-стария турнир. Нито веднъж в историята "Сити" не е минавал по-напред от осминафинал в Шампионската лига. "Този сезон ние можем да я спечелим", изхвърли се вратарят Джо Харт.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят