Виктория Бекъм почиства кожата си с плацента от овца. Вижте другите хитринки за красота на звездите

Холивудските звезди от години са еталон за красота. Някой от тях се подлагат на операции, други обаче имат тайни, дори странни трикове, с които поддържат перфектен външен вид.

Един от най-необичайните трикове е този на Виктория Бекъм. Красавицата почиства лицето си с плацента от овца, за да бъде то чисто и гладно. Доказано е, че плацентата на бозайниците върши чудеса с човешката кожа – изчиства я и я изпъва. За тази необичайна процедура бившата Спайска плаща хиляди долари. За да поддържа ръцете си млади Бекъм ги маже вечер с богат на мазнини крем и спи с ръкавици за по-добър ефект.

Гуинет Полтроу е известна с прелестната си усмивка, която се грижи с олио или зехтин, вместо с вода за уста. Това е трикът на блондинката, за да се отърве от излишните микроби по зъбите. Има много дентални специалисти които твърдят, че тази практика не е особено полезна да се прави често, но това не отказва Полтроу.

Сандра Бълок също има странен трик за красота. Актрисата споделя в интервю, че гелът против хемороиди прави чудеса. Тя го използва за справяне с торбичките под очите си и твърди, че наистина действа много добре. Другата тайна на Бълок е крем срещу подсичане на бебе. Тя признава, че за да предотврати появата на торбички, тъмни кръгове под очите и фини бръчици ползва именно такъв бебешки крем, вечер преди да си легне.

Дженифър Лопес, която няколко пъти е обявявана за певицата с най-секси тяло на планетата, споделя, че използва олио от грейфрут. По този начин тя потиска апетита си и се храни по-малко. Специалистите са категорични, че ако човек го успее да потисне глада си за поне 15 минути на ден, може да отслабне значително и да промени хранителните си навици.

Кейт Хъдсън има изключително блестящ и равен тен на лицето, който предизвиква възхищението. За да е винаги с чиста и сияйна кожа, актрисата прави следното: един път в седмицата потапя лицето си в ледена вода или буквално в кубчета лед и стои така колко издържи.

Хитринката, с която си служи Катрин Зита-Джоунс, за да постигне една от най-красивите тъмни коси в Холивуд е домашния балсам, който използва. Тя си го приготвя от мед и бира и въпреки че мирише с дни на алкохол, тази маска е перфектна за постигане на здрава и силна коса, твърди актрисата.

Поглед назад във времето

Емблематичните красавиците от миналото също са имали своите хитринки за красота, по-различни от тези на съвременните знаменитости.

Мерилин Монро винаги слагала по пет различни нюанса червило и така устните й изглеждали плътни и сочни. Освен това си правела „разкрасителен шейк“ на лицето като разбърквала две сурови яйца в чаша горещо мляко..

Тайната за гладката кожа на София Лорен пък се крие в любовта й към маслиновото масло. Тя винаги прибавя няколко капки, когато си взима гореща вана и по този начин кожата й е безупречна и до днес.

Грета Гарбо пък винаги слагала вазелин върху клепачите и под очите си, след като приключвала със сенките. Така очите й били винаги сияйни, а гримът й издържал по-дълго време.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица