Мъж катастрофира и заряза приятел на пътя

Шофьор без книжка катастрофира до шуменското село Пристое, община Каолиново, избяга и остави приятеля си с опасност за живота на пътя. Инцидентът станал към 23,30 часа във вторник и сигнал за него подали преминаващи шофьори. На място е изпратен патрулен екип, както и линейка, но в катастрофиралия автомобил, обърнат по таван, не били открити хора.

По-късно станало ясно, че преминаващ през мястото на инцидента автомобил забелязал ранен човек в безпомощно състояние и го откарал в болницата в Шумен. Ерсин М. /26г./ от село Пристое бил с потрошени ребра и е настанен е за лечение в ОАРИЛ с опасност за живота.

Зад волана на пежото с френска регистрация бил неправоспособния му приятел и съсед Нехредин М. /27г./. Пътували към село Браничево, но поради движение с несъобразена скорост водачът загубил контрол върху автомобила, излязъл вдясно от пътното платно и се преобърнал. Шофьорът се укривал, дори родителите му не знаели къде е. По обяд в сряда полицаите го открили и той направил самопризнания, съобщават от полицията.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони