Николета и Роналдо побъркаха света

„Кристиано Роналдо спечели победа и в България!“, гръмнаха медиите по целия свят. Според популярни таблоиди Николета Лозанова е новата "златна рибка", която сбъдва интимни фантазии на португалеца. Три години по-млада от него, но не по-малко красива от бившите му изгори. В Сърбия тръбят как Роналдо е спечелил сърцето на бившата на Валери Божинов, като не пропускат да споменат, че Ни Ло преди това била интимна и с вратаря Николай Михайлов. А преди година клюките я сближиха също с Григор Димитров, но тя отрече.

Роналдо е джентълмен, който се гордее със... син до себе си. Не казва обаче името на майка му. Води малчугана на церемониите за "Златната топка" със своята мама.

Водещи таблоиди отдавна твърдят, че трудно ще се намери жена, която да не иска си легне с най-атлетичния футболист. А Николета се е запознала с Кристиано в социалните мрежи като „двама маниаци на тема идеално тяло“. В инстаграм Николета е публикувала снимка в спалнята си, легнала по гръб, но без чаршаф отгоре и послание "Лека нощ".

Преди българската красавица името на Роналдо бе свързано с дъщерята на неговия мениджър Жорже Мендеш. Според португалския портал "Флаш Видаш" нападателят е бил част от личния живот на Мариша.

Ако питате датския вестник ВТ, най-близо до сърцето на Роналдо е била 19-годишната Мая Дарвинг. Изданието твърди, че двамата изкарали любовен уикенд в Мадрид, но не продължили дълго заедно.

Когато си Роналдо, не можеш да бягаш и от пищните бюстове. Какъвто безспорно има плейбойката Даниела Чавес. Твърди се, че тя е основната причина за раздялата между руския топмодел Ирина Шейх и КR7. "В началото Роналдо изглеждаше много уплашен, но бързо придоби самочувствие на истински мъж - каза чилийката пред мексикански вестник. - Исках да изпълня една своя мечта и да правя секс с него. Обичам тялото му. Той обичаше циците ми, лицето ми. И каза, че съм му първата плеймейтка."

Даниела беше звездата на коледното парти на мексиканския "Плейбой" миналата година.

И да стигнем до най-важната жена досега в интимния живот на мегазвездата - Ирина Шейх бе единствената официална дама. Разделиха се в началото на 2015-а, след като цели 5 години папараци ги снимаха по стадиони и ревюта. Ирина намекна, че "била шута" на Кристиано, защото се залюбил с Лусия Вилалон, работеща в телевизията на "Реал".

А Роналдо побърза да докаже, че не е моногамен. Бързо тръгна слух за авантюра с друга журналистка - мексиканката с немски корени Ванеса Хупенкотен. И не на последно място - Роналдо е "вкарвал" и при сестрата на бразилския голмайстор Марио Жардел. Двамата се запознали, докато с баткото Кристиано играеше в "Спортинг". Но това е доста стара история...

Новата е Ни Ло.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят