На 19 март 2018 да почерпят

Путин печели нов мандат с над 75% Изказа големи благодарности за резултата

ЦИК на Русия: Владимир Путин печели 74,55% от гласовете

Зам.-шеф на ФБР работел срещу Тръмп

Цвета Караянчева: Парламентарният контрол ще повиши демократичната легитимност на Европол

Сестрата на Митко Цонев: Музиката ми дава сила

ЧСИ завели 246 000 дела срещу длъжници Събрали са 1,1 милиарда лева през 2017 г.

Христо Стоичков: Браво, армейци!

„Гласът на България“ раздели съпрузи

Късметлия спечели близо половин милиард от лотарията в САЩ

В топ 10 сме по недостиг на кадри 62% от фирмите трудно намират работници

Евродепутатът Емил Радев: Европейската комисия не ни притиска за конвенцията Не изисквала полови обучения в училищата

Пешеходецът побеждава в центъра на София Тръгват конкурсите за връзката на бул. “Витоша” с Ларгото и улица “Съборна” с Градската градина

Сенатори предупредиха Тръмп да не уволнява прокурор Робърт Мълър, оглавяващ разследването за руска намеса в изборите на САЩ

46 алпийци постъпиха в армията Изпълняват задачи при орлите

Градският плаж на Кюстендил поевтиня с 500 000 лева

Съветниците в Кюстендил гласуваха по-ниска приватизационна оценка на градския плаж – от 3 501 000 на 3 045 000 лева, обявиха от минипарламента. Старата цена е от 2011 год.

“Кризата, тежката икономическа ситуация и др. доведоха до поевтиняване на имотите. Логично беше да приемем нова по-ниска цена и за градския плаж”, мотивира решението шефът на съвета Иван Андонов /Дясна коалиция/. При оценката да се използват сравнителни пазарни методи към настоящия момент, поискаха червените съветници.

“Целта ви е да мотаете инвеститорите. Кой има интерес от това? В момента, в който поискахте нова пазарна оценка, инвеститорът се оттегли. Това е сигнал, че нещата скърцат”, ядоса се на подобни идеи кметът Петър Паунов /Дясна коалиция/, по чието предложение плажът беще обявен за продажба.

Градският плаж е на площ от 3 210 кв.м. Преди 10-12 години беше продедено правото на строеж върху терена за 3,5 мил. лева на чуждестранен социален фонд, който имаше проект за изграждане на селище и комплекс за болни и социално слаби хора. Обектът така и не беше започнат, а общината откупи отново правото да строи за около 800 хил.лева. Беше изграден кокетен плажен комплекс, който лятото се пука по шевовете – входът е символичен, 1 лев.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.