Автопарк за 200 000 лв. продава НАП-Пловдив

Автопарк за над 200 000 лв. продава НАП- Пловдив, като на вниманието на купувачите се предлагат 12 МПС-та на цени от 6240 лв. до 27 600 лв. Сред тях се открояват автобуси "Mercedes" и "Bova", леки коли "Kia Sportage" от 2008 г., "Peugeot Partner" и мултиван "Volkswagen", който заради отличното си състояние и технически характеристики държи най-високата първоначално обявена тръжна цена от 27 600 лв.

Кандидат-купувачите могат да подадат оферта, както само за един, така и за няколко от предложените МПС-ата, тъй като за всяко ще се провежда отделен търг. Огледите продължават до 1 март, докогато трябва да се внесе и депозит от 20% от първоначално обявената цена на харесания от кандидат-купувачите автомобил или автобус.

През 2015 г. публичните изпълнители от НАП-Пловдив продадоха активи за над 6,1 млн. лв. след организирани търгове на територията на Южна България. Най-много приходи за републиканския бюджета бяха спечелени от продажбите на недвижими имоти. Със събраните средства бяха погасени - изцяло или частично, задълженията на лица с неплатени в срок данъци и осигуровки.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини