Читатели сигнализират: Полицаи спират лъскави коли в Бояна

Снимка:Архив

Полиция е завардила ходовете и изходите на столичния квартал Бояна. Спират само скъпи и лъскави автомобили, съобщават читатели на Труд онлайн. МВР заяви, че не знае за акция.

„Тръгнах от Бояна за булевард „България“ по бул. 'Пушкин“. От двете страни на булеварда са спрели по две патрулки с по четирима полицаи. Спират само коли от марките Мерцедес, Ауди и БМВ“, разказа читателка.

Според читателите, станали свидетели на полицейската блокада, униформените търсят някой.

„Спряха ме и двама полицаи започнаха да оглеждат всички кътчета на колата ми. След щателна проверка ме пуснаха да продължа по пътя си“, разказа жена, пътуваща към Бояна.

От МВР не знаят какво се случва в гъзарския квартал. „Нямаме информация за акция. Не знам какво търсят колегите“, заяви пред Труд онлайн говорителката на МВР и допълни, че ако е разпоредена подобна операция ще бъде съобщено по-късно.

Според БНР, мащабна операция на Столичната полиция е била проведена тази вечер. Тя била насочена срещу кортежи на луксозни автомобили. Засилено е полицейското присъствие в няколко столична квартала - "Бояна", "Симеоново" и "Драгалевци".

Подобни мерки бяха анонсирани преди време от ръководството на МВР и главния прокурор.

Очаквайте подробности.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини