40 коли осъмнаха с нарязани гуми във Враца

Снимка: konkurent.bg

40 коли осъмнаха със спукани гуми тази сутрин във Враца. Най-много са пострадалите коли в ж.к. „Младост". Десетки возила, паркирани пред жилищните блокове в квартала, бяха открити от собствениците си вчера сутринта с нарязани гуми.

Пред почти всяка кооперация в района е имало поне по 5 коли, които са са увредени.

Никой от живеещите в района не е видял нищо. От областната дирекция на МВР заявиха, че при тях са постъпили 15 сигнала и разследват случая. По неофициална информация обаче броят на автомобилите надхвърля 40.

Автомобили с нарязани гуми е имало и на ул. „Екзарх Йосиф" в града. Две са версиите по случая. Според едната става дума за хулиганска проява. Втората е, че са замесени хора, които имат сервизи за смяна на гуми в града.

Живеещи в ж.к. „Младост" направиха връзка между вчерашния случай и станалия през декември 2014 г. в квартала. Тогава десетки коли осъмнаха с потрошени стъкла. Първоначално разследващите предполагаха, че деянието е извършено от група подпийнали младежи, които след купон за студентския празник са потрошили стъклата. Разследването обаче установи, че в престъплението е замесен човек, свързан с един от сервизите в града, в който се подменят стъкла на коли.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини