Варненската апелативна прокуратура взе на спецнадзор делото за боклука от Италия

Турция инсталира термокамери на летищатa за проверка на новия коронавирус

Разкриха телефонна измама от миналия септември

Протест срещу данъчна наредба на жълтите павета

Великотърновският университет реализира амбициозен медиен проект

Хванаха администратор от прокуратурата в Търговище с 2,96 промила алкохол Срещу служителя тече бързо производство, вече е без работа

Тесен кръг близки и приятели изпращат акад. Благовест Сендов

„Опел“ блъсна пенсионер в Бургас

Нова улица и кръгови кръстовища в Бургас

Сърбия обмисля да помогне на България строежа на “Турски поток”

Девет години чества търновският клуб UN BESO

ГДБОП задържа мъж и жена за трафик на хора с цел сексуална експлоатация в Русе

Арестуваха иманяр рецидивист в Силистра

Румен Петков за предложенията за хазарта: Грубия популизъм ще го платят българите

Полицията в Казанлък влезе в ромския квартал заради замърсяване на околната среда

Многодетен баща си отряза ръката в цех в златоградско село

Многодетен баща си отряза ръката на машина в шивашки цех в златоградското село Старцево. Валентин Ковачев работел от април м .г. в цеха на фирма „Текстар 2012“ в селото.

За трудовата злополука сигнал от цеха подали в 10 часа сутринта. Мъжът работел на машина за събиране на отпадъци от производството. Като спряла да работи, започнал сам да отстранява повредата и си отрязал дясната ръка между дланта и китката.

Транспортиран е за лечение в пловдивска клиника без опасност за живота. „Трябвало е да изключи две копчета на машината, той е изключил едното, а другото е мислел, че го е изключил, а не го е направил от бързане. Не знам как ще се справяме сега“, каза съпругата му.

До болницата в Златоград го закарал управителят на фабриката Синан Али. Той е обещал да помогне финансово и за лечението на многодетния баща. По случая е образувано досъдебно производство. Семейството има три дъщери и един син.

От началото на миналата година майката Джемиле работи на постоянен договор в шивашката фирма в село Старцево, а от април т. г. там е започнал работа и бащата. Семейството 4 години живя без ток заради 3600 лв. дълг към електроразпределителното дружество, заради липсата на работа. Преди Коледа анонимна дарителка от Бургас им плати целия дълг.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.