Марешки обяви: Кандидатирам се за президент

Снимка: Би Ти Ви

Кандидатирам се за президент, за да не могат да ме обвинят в преследване на власт. Президентската институция може единствено да защитавам интереса на българите. Това заяви бизнесменът Веселин Марешки в студиото на „120 минути” по bTV.

Той отрече твърдението, че се е захванал с продажбата на гориво, за да си спести пари от публична реклама преди президентските избори. „Инвестициите ми възлизат на около 10 млн. лв. дали нямаше да ми е по-лесно да си платя за една нормална реклама в този случай”, запита риторично бизнесменът.

„Не е вярно, че купувам горива от кюрди в Сирия, от молдовски или от руски източници. Купувам само от български дистрибутори, не знам от кои производители доставят те”, коментира Марешки.

Той отрече да продава бензин на загуба като разкри за печалба от 1 ст. „Принуден съм да го правя, защото има нелоялна практика срещу нас, а и така печеля доверието на хората”, поясни Марешки.

Според него единствената причина да навлезе в сектора с горивата е, че бизнесът му е социално и пазарно ориентират. „На хората им харесва да си купуват евтино гориво, така можем да променим държавата”, каза още бизнесменът.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини