Организация „ДНК“ правят български звезди

Да забраняваме всякаква инвестиционна инициатива е лудост, смята основателят Андрей Арнаудов

В инициативата се включват Ники Кънчев и Хилда Казасян

Движение за национална кауза (ДНК) създават телевизионният продуцент Андрей Арнаудов, журналистът Ники Кънчев, певицата Хилда Казасян и други български популярни личности. Към инициативата ще се присъединят още родни звезди и експерти, които ще се борят запазването на българите като нация.

„Ние ще изчезнем и други хора ще населяват нашата хубава земя“, каза пред „Труд“ Андрей Арнаудов.

Той и останалите популярни хора застават с имената си зад ДНК. Идеята е на Андрей, който определя себе си като националист, за когото опазването на нацията от изчезване трябва да стане основна тема за медиите, за бизнеса, а оттам и за политиците.

„Ние сме една от малкото неправителствени организации, в която се знае кои сме. Приоритетите ни са повишаването на раждаемостта, връщането и натурализирането на българи и развитието на регионите“, посочи той.

По думите му там, където има движение на стоки и капитали, има и хора. „Диалог между бизнес и еколозите трябва да има и той очевидно липса. Да забраняваме всякаква инвестиционна инициатива е лудост“, каза продуцентът по повод спирането на проекти на всяка цена у нас.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини