Лола ди Мола в обувките на властта

Деница Николова

Лиляна Павлова

Особено популярната сред ползвателите на винетки български граждани, министър Лиляна Павлова присъства на откриването на античния комплекс “Сердика” в центъра на столицата. Със стабилна походка г-жа Павлова обходи де що имаше започнати, недовършени и отремонтирващи се магистрали (то, май, други у нас няма), та стигна и до римско време. Обувките на висок, но устойчив на натоварвания ток, уверено носят тежестта на романтичната душа на строителката на магистрали, избликнала из кацналите на носовете им кокетни панделки.

Екатерина Захариева

Правосъдната министърка Екатерина Захариева ще да е захванала мащабна промяна в ресора си, ако разчитаме правилно позата и езика на тялото. Изкачването по стълбата на парламентарния успех е подпомогнато от обувки в класически модел и черно, който крие своя коз под формата на удобна платформа в предната част. И така, в контекста на поговорката “Хем вълкът сит, хем агнето цяло”, дамата е на високи токове, но й е удобно. Адвокатски мурафети, така да се каже, явно г-жа министърката ги владее!

Менда Стоянова

Обувките като част от външния ни вид от години са натоварени с разнообразна символика, те са любов, фетиш, символ на самочувствие и увереност, социално утвърждаващ и отличаващ елемент. Те са тези, които ни помагат в пътя напред, в чисто физическо и в психологическо отношение. И ако е така, какво ли се случва в професионалния свят на депутат Менда Стоянова, та така ненадейно е загубила опората на откъртилото се токче?!

Ивелина Василева

Положението с екологията у нас е пред задушаване, ако съдим по низходящата позиция на тялото на ресорната министърка. Г-жа Ивелина Василева е избрала прекалено плитки и неглижирани обувки, които вероятно й стискат, подобно на посинялата от асфиксия родна природа.

Деница Николова

На зам.-министърките определено им е по-свежо около врата, ако за пример вземем г-жа Деница Николова. Изпълняващата тази длъжност в министерството на регионалното развитие се е пременила като младата версия на майката природа - в поличка на цветя и слънчево сако. Обувките стилето в неопределен лимонов нюанс определено не са най- подходящият избор към палавото тоалетче, заради височината на тока. Знаете ли, че тя е показател за степента на професионална увереност на всяка дама? И не, не отгатнахте, в работна среда двете стойности са обратнопропорционални...

Наргиз Гурбанова

Новоназначеният посланик на Азербайджан Наргиз Гурбанова в красиво дефиле пред представителната гвардейска рота на президентството. За церемонията по връчването на акредитивните си писма младата дама се бе спряла на естествени и семпли нюанси в тоалета. Обувките в телесен нюанс прекрасно подхождат и визуално издължават и без друго стройната фигура на посланичката, стига да бяха адекватно съчетани с подходящ тон на финия чорап. И като напомняне към дамите, маестро Лубутен още през миналата година създаде колекция от обувки в 7 нюд нюанса, подходящи за всеки тен на дамската кожа.

Румяна Бъчварова

Без да стигаме до момента с обувките, хората по върховете на МВР са видимо доволни от синхрона на сивото си настроение. Вътрешният министър Румяна Бъчварова е посегнала към женствената материя на дантелата, а главният секретар на МВР Георги Костов се радва на компанията и вероятно на удобните си обувки.

Би било добре и двамата да са с униформени “кубинки”, за да могат да повървят и разберат проблемите на хилядите си подчинени.

И отново напомням - мъже, върхът на вратовръзката ЗАДЪЛЖИТЕЛНО стига точно до токата на колана.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл