Валери Божинов: В България ми завиждат

Футболистът на сръбския гранд "Партизан" - Валери Божинов, даде интервю за сръбския вестник "Информер", в което говори откровено за професионалната си кариера и личния живот, предаде БТВ.

Божинов твърди, че се чувства страхотно в Сърбия, тъй като феновете в западната ни съседка го уважават, за разлика от сънародниците му.

"Благодаря на сърбите за отношението към мен. Тук ме приемат за футболист на "Партизан", а в България говорят глупости за мен. В родината ми постоянно пишат лоши неща. За жалост българите са такива и не мога да променя техния манталитет. Те просто ми завиждат", обяснява Божинов.

Голмайсторът на "Партизан" се похвали и с факта, че по време на престоя си в "Ювентус" е имал шанса да дели стая с Павел Недвед.

"Дел Пиеро, Буфон, Недвед, Трезаге - все топ играчи. При тях във всяка секунда се вижда желанието за победа. Такова мислене на победители не съм виждал никъде другаде", споделя нападателят.

Той разкри и подробности за личния си живот, който е широко обсъждан у нас. Той разказа за отношенията си в бившите си половинки - модела Николета Лозанова и певицата Алисия.

"Разбирам се чудесно с бившите ми съпруги. И на двете им казах, че трябва да поддържаме добри отношения заради децата. Всичко останало е в миналото и гледам напред. Всичко, което правя, е заради децата ми. Редовно им пращам пари. Когато те са добре, и аз съм добре. Тежко ми е, че сме разделени, но докато мога, ще играя футбол и всичко, което спечеля, ще е за тях", каза Божинов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена