Eдин загинал и двама в болница след челен сблъсък до границата

Тежка катастрофа с жертва и двама ранени затвори главния път към границата с Румъния край Шабла.

Челно са се сблъскали малко преди 12 ч. в сряда "Сеат" и "Опел" с добричка ретистрация. "Опел"-ът буквално се е врязъл в другия автомобил и 38 -годишният пътник в него е издъхнал на място. Водачът е откаран във варненска болница, а шофьорът на "Опел"-а в операционната на добричко здравно заведение.

Противопожарни екипи от Шабла и Каварна са пристигнали на мястото на кървавия инцидент и буквално са рязали ламарините на колите, за да вадят телата на пострадалите. И тримата са от Каварна, потвърдиха от ОД на МВР в Добрич.

Още една тежка катастрофа в средата на светлата седмица. Шофьор загина, а спътникът му е тежко ранен след тежка катастрофа край Варна. Сблъскали се лека кола „Ауди"и товарен автомобил „Волво".

Инцидентът е станал минути преди 14,00 часа на пътя между Аксаково и с. Кичево, на разклона за с. Долище, съобщиха от полицията. Вероятната причина е отнемане на предимство от страна на водача на лекия автомобил.

Това е поредна катастрофа на кръстовището на смъртта, където преди по-малко от година загинаха трима 20-годишни младежи в автомобил, който не е спрял на знак "Стоп".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини