Роналдо: Сякаш забравят колко бързо се възстанових

"Пропуснах 15 дни, но хората сякаш забравят колко бързо се възстанових. Сега съм уморен, но и много щастлив". Това каза голмайсторът на "Реал"(Мадрид) Кристиано Роналдо, след победата срещу "Манчестър Сити" снощи.

Той до последно беше под въпрос за реванша от полуфиналите заради контузията, която го мъчеше в последните две седмици. Роналдо обаче излезе като титуляр на "Бернабеу" и остана на терена през всичките 90 минути. Въпреки че този път не се разписа, Кристиано беше похвален от Зинедин Зидан за старанието си.

"Зидан работи отлично с отбора. Той умее да изслушва футболистите. Винаги сме чувствали подкрепата му. Всички си помагаме един на друг. Надявам се Зидан да остане и през следващия сезон. Възхищавам му се и като треньор, и като човек", каза португалецът.

"Щастливи сме, защото се класирахме за финала. Това е голямо събитие. 1:0 не е убедителен резултат, но е в наша полза, а това е най-важното. Радвам се, че ще срещнем Атлетико, защото и те са испански отбор. Този мач ще е по-особен и в него няма да има фаворит", заяви Кристиано след победата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят