Секс бомба обезвредена в редакцията на „Труд“

Камери заснели предполагаемите извършители на побоя над служител на „Левски“

Снабдиха още два квартала в Търново с контейнери за стари мебели До 2500 лева е глобата за нерегламентирано изхвърляне на отпадъци

Йоанна Драгнева сподели снимки от изписването на дъщеря й

Прокуратурата подхваща продавача на „чудотворно лекарство“

МВР: Сигнали за бомби в летища и медии са изпратени и в други държави на ЕС

Ще оперират Стефан Данаилов в Бургас Проф. Андрей Йотов идва лично в "Бургасмед" да извърши интервенцията

Гала, Стефан и дъщеря му на пътешествие из Европа (СНИМКИ)

Тръмп: Всеки евреин, който гласува за демократите, показва или пълна неинформираност, или голяма нелоялност

Летищата във Варна и Бургас са получили електронни съобщения със заплахи за сигурността, няма отменени полети

Мадуро: От няколко месеца поддържаме контакти с високопоставени представители на САЩ

Градушка уби над 11 000 птици в САЩ

Възрастни съпрузи загинаха при катастрофа в Златаришко Дядото излязъл от пътя с ВАЗ

Златко Захович: Изключителни техничари!

Сигналите за бомба в сградата на БНТ и на летище София се оказаха фалшиви

Мартин Димитров: АБВ нямаше място в управляващото мнозинство

„Важният въпрос е защо АБВ въобще участва в това правителство – това е лява партия, този въпрос го задавам от първия възможен момент. Ако те не бяха участвали в управлението и съдебната реформа щеше да се случи“. Това заяви пред БНТ депутатът от Реформаторски блок Мартин Димитров.

И първият кабинет на ГЕРБ направи коалиция с „Атака“, може би така им е било по-лесно, но различията с тези хора са коренни. Цената на такива грешки е много висока, отбелязва Димитров.

България е единствената страна в ЕС, която е тотално зависима от Москва за доставките на природен газ. Затова правителството има пълната подкрепа на РБ за развитието на енергийната диверсификация, коментира той.

Ако в даден момент дойде ляв кабинет, ще намерят начин да саботират това, левите партии искат тоталната зависимост от Русия. В този смисъл са важни президентските избори, България не трябва да допуска човек, който да завърти кормилото от Европейския съюз към други дестинации.

Мартин Димитров заяви, че предсрочните парламентарни избори зависят както от президентските избори, така и от ГЕРБ, които сами могат да предизвикат предсрочен парламентарен вот. Според него, комуникацията на ГЕРБ с леви формации е по-лесна, отколкото е с Реформаторския блок.

АБВ са очаквали да спрат вероятно и интерконекторите и собствения добив на газ, което когато не се случи, е довело до разочарование. Но пък те успяха да спрат истинската съдебна реформа. Вероятно партията на Първанов търси съюз с БСП. след смяната в ръководството на социалистите, каза още Мартин Димитров.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.