Мъж се барикадира в къща в тополовградското село Орешник

В Южна Франция бяха арестувани трима души, заподозрени в съучастие в атентатите в Каталуния през август 2017 г.

Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 21 февруари 2018 г.

Цветан Цветанов: С „Обединени патриоти“ сме единодушни за оставката на Валери Жаблянов

Чавдар Златев е новият член на УС на Fibank

Общо 37 години затвор за обвинените в убийството на Николай Радев от Дупница

Общинските съвети без лекари и юристи Декларации за несъвместимост ще се подават след следващите местни избори

Община Елена получи дарение от Швейцария за доброволното формирование

Таня Андреева: Скандалите в здравеопазването между министрите и управителите на НЗОК са по-скоро традиция, отколкото изключение

Мошеник отнесе глоба от €208 000 в Мюнхен

Четворен ръст на морбили в Европа И България е в тревожната статистика на СЗО

Десетки убити и ранени граждани на Русия и ОНД при сражение в Сирия

Столичната община съветва гражданите какво да правят при терористичен акт При взрив в метрото лягайте на пода, инструктират от "Московска 33"

Мароканецът, задържан у нас за тероризъм, ще остане 90 дни в ареста

Лавров заяви, че ситуацията в Африн може да се реши чрез пряк диалог между Дамаск и Анкара

Мартин Димитров: АБВ нямаше място в управляващото мнозинство

“Важният въпрос е защо АБВ въобще участва в това правителство – това е лява партия, този въпрос го задавам от първия възможен момент. Ако те не бяха участвали в управлението и съдебната реформа щеше да се случи”. Това заяви пред БНТ депутатът от Реформаторски блок Мартин Димитров. 

И първият кабинет на ГЕРБ направи коалиция с “Атака”, може би така им е било по-лесно, но различията с тези хора са коренни. Цената на такива грешки е много висока, отбелязва Димитров.

България е единствената страна в ЕС, която е тотално зависима от Москва за доставките на природен газ. Затова правителството има пълната подкрепа на РБ за развитието на енергийната диверсификация, коментира той.

Ако в даден момент дойде ляв кабинет, ще намерят начин да саботират това, левите партии искат тоталната зависимост от Русия. В този смисъл са важни президентските избори, България не трябва да допуска човек, който да завърти кормилото от Европейския съюз към други дестинации.

Мартин Димитров заяви, че предсрочните парламентарни избори зависят както от президентските избори, така и от ГЕРБ, които сами могат да предизвикат предсрочен парламентарен вот. Според него, комуникацията на ГЕРБ с леви формации е по-лесна, отколкото е с Реформаторския блок.

АБВ са очаквали да спрат вероятно и интерконекторите и собствения добив на газ, което когато не се случи, е довело до разочарование. Но пък те успяха да спрат истинската съдебна реформа. Вероятно партията на Първанов търси съюз с БСП. след смяната в ръководството на социалистите, каза още Мартин Димитров.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете