Ловци от Норвегия и Гърция отстреляха 100 фазана

Затягат правилата за биоресторантите

Министър Ангелкова: Започваме дебат за повишаване на минималната застраховка за туроператори Tой е актуален и в чужбина след фалита на “Томас Кук”

MU-Vi.tv представя филм за Варна в Културния институт на България в Берлин

Разследват пловдивски полицай, взимал заеми без да ги връща

Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 20 ноември 2019 г.

Волейболната федерация за натиска: Голословни твърдения

Причината за смъртта на 3-годишното дете от София е пневмония

Вучич: Имам хронично заболяване

Бялото братство с изненадваща прогноза на Учителя за България Могат да останат 300 хиляди българи, но възложената им от небето мисия - ще изпълнят, казал Дънов

Перничани твърдят, че графикът на водния режим не се спазва

Вицепремиерът Николова: Работим за изграждането на всеобхватно българо-индийско партньорство

Григор събира отбора рано в Австралия

Близо 1,4 млн. лв. трябва да върнат петима собственици на къщи за гости в Търновско До момента в страната са открити 253 производства за общо 46,4 млн. лева

Кола блъсна 3-годишно дете в Разлог, изскочило внезапно на пътя

Даниел Вълчев: Плевнелиев е сериозно кандидатура на управляващото мнозинство

„Управляващото мнозинство не се ограничи с промени само около ветото на президента, бяха коригирани още няколко неща“, заяви Даниел Вълчев от ДБГ пред БНТ.

„Няма конституционни основания да ограничим правомощията на хората да гласуват, поддържането на двойно гражданство не е проблем – такова е българското законодателство“, допълни Вълчев.

Вълчев смята, че не трябва да бъде ограничавано правото на българите в чужбина да гласуват, както при местните избори, където хората гласуват според мястото, в което пребивават.

Според него антикорупционният закон е крайъгълен камък, който ще покаже дали ДБГ ще продължи да подкрепя правителството.

„Росен Плевнелиев е сериозна евентуална кандидатура за президент, подкрепен от управляващото мнозинство“, коментира Вълчев. Той допълни, че действията на Радан Кънев подкопават авторитета на Плевнелиев и е много вероятно Реформаторският блок да издигне 2 кандидати за президент, единият от които ще е Радан Кънев. „Това не бива да се случва“, допълни Даниел Вълчев и призова за единна кандидатура на управляващото мнозинство.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.