Вижте кои са най-големите късметлии в историята

Факсимиле: dailymail.co.uk

Някои хора просто са родени с късмет, докато на други не им върви цял живот. Късметлиите често попадат в ситуации, в които оцеляват като по чудо. Те остават невредими в ситуации като автомобилни катастрофи, земетресения, печелят от лотарията или губят всичко. Но винаги шансът е на тяхна страна.

Ето 5 от най-големите късметлии в човешката история, представени от "Дарик".

Стив Флейг

Стив Флейг е шофьор на камион за доставки. Той с години търсил истинската си майка. Най-накрая я намерил. Оказало, че тя е касиерката в магазина, където той работи.

Джоан Гинтер

Това е продавачката, която продава късметлийския билет на Джоан Гинтер. Той й донася 5.4 млн. долара. 10 години по-късно Джоан печели 2 млн., а три години по-късно - още 3 млн. Накрая, през 2008 г., Джоан печели джакпот на стойност 10 млн.

Мартен де Йонге

Професионалният холандски велосипедист Мартен де Йонге резервира два билета за малоазийските авиолинии. Той обаче отменя резервацията в последния момент. Единият от самолетите изчезва над Индийския океан. Другият е свален през лятото на 2014 г.

Решма Бегум

Решма Бегум работи като шивачка в 18-етажна сграда. Има късмета да преживее цяла експлозия, но остава затрупана под останките. За нейно щастие намира вода и храна, с помощта на които оцелява 17 дни, докато най-накрая не я намират.

Фрейн Селак

Фрейн Селак е хърватски учител по музика. Той оцелява, когато влакът, в който пътува, пада в езеро. След това преживява автомобилна катастрофа, пада от самолет директно върху сено (останалите 19 пътници загиват). Фрейн претърпява още няколко автомобилни катастрофи, но остава невредим. Накрая печели около 1 млн. долара от лотарията.

Коментари

Задължително поле