Перес обеща по 600 000 евро на играч при триумф

Kaпитаните на „Реал“ (Мадрид) проведоха среща с президента на клуба Флорентино Перес, на която съгласуваха премиите за победа на отбора в Шампионската лига. Серхио Рамос, Марсело, Кристиано Роналдо и Пепе се договориха с боса - всеки играч да получи за триумф в най-престижния европейски турнир по 600 000 евро. Такава сума ще прибере всеки футболист, заявен за участие в турнира, без значение колко минути е играл. За победата си в Шампионската лига през 2014 г. играчите на „Реал“ попълниха банковите си сметки с 400 000 евро. Големите бонуси за „Белия балет“ са породени и от факта, че в клуба искат на всяка цена да завоюват безпрецедентната 11-а титла в турнира.

В същото време се разбра, че Андреа Бочели ще изпълни химна на Шампионската лига тази вечер. Световноизвестният певец ще се изяви преди двубоя между „Реал“ и „Атлетико“.

„За мен е огромна чест да участвам в подобно събитие - каза Бочели. - Много обичам футбол. Ще се постарая да изпея химна възможно най-добре, за да се отблагодаря на всички, които повярваха в мен. Прегръщам всички, ще се видим на стадиона.“

Преди Бочели на сцената ще се изяви Алиша Кийс, която ще представи новите си песни.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят