Ван Гаал обиден на Жозе Моуриньо

Мениджърът на „Манчестър Юнайтед“ Жозе Моуриньо ще се опита да привлече голямата звезда на „Ювентус“ Пол Погба. Френският национал е силно желан на „Олд Трафорд“, откъдето си тръгна преди 4 години със свободен трансфер.

Сега „червените дяволи“ са готови да броят крупна сума, за да имат отново в редиците си креативния играч на „Старата госпожа“. Друга звезда на Серия А - Раджа Найнголан от „Рома“ също може да поеме към новия тим на Моу. Белгиецът е голямата трансферна цел на „Челси“, но предпочита да продължи кариерата си в „Юнайтед“.
Според италианската преса желанието на Найнголан е да работи съвместно със Специалния. Освен това не му се нрави фактът, че „сините“ няма да участват в евротурнирите през следващия сезон.

За преговори с Моуриньо се готви и легендата на клуба Райън Гигс. Уелсецът е на почивка в Дубай, но се очаква през следващата седмица да седне на разговори с новия мениджър на клуба. Желанието на Гигс е да чуе от португалеца каква ще бъде ролята му на „Олд Трафорд“, преди да вземе крайното решение за своето бъдеще.
В същото време Големия Жозе понесе и първи критики. Източник, близък до доскорошния мениджър на тима Луис ван Гаал, разкри: "Луис се чувства предаден от начина, по който Жозе пое тима и той бе уволнен. Ван Гаал не вярваше, че ще бъде уволнен след спечелването на Купата на Англия, а сега осъзна как са се развили нещата с Моуриньо от декември. Луис се чувства като наръган с нож в гърба от Жозе и от клуба."

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят