Бившият белгийски крал призна, че има незаконна дъщеря

Лондон улеснява с визи експерти

ДАНС по следите на коронавируса Мерки срещу заразата, идваща от Китай

Удължиха бедственото положение в Община Перник заради водната криза

Българинът доплатил 4 млрд. за лекарства Първи сме в ЕС по разходи за медикаменти

220 милиона долара за екшън комедията „Лоши момчета завинаги” Филмът се представя над очакванията

СЗО промени оценката си за коронавируса, вече го смята за високорисков

Турски хакери в мащабна кампания от името на Анкара Властите в Кипър, Гърция, Ирак и Албания на мушка

Самоубилият се пред ДАНС отвлякъл самолет през 1981 г. Емил Крумов трябвало да дава показания за „Луков марш”

За какво може да ни наложат дисциплинарно наказание

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ във вторник, 28 януари 2020

Борисов: Длъжни сме да не допуснем подобни трагедии като Холокоста да се случат отново

Турските домати пълни с пестициди Изследване откри 56 забранени вещества в зеленчуци

Пожарникари уловиха змия в домашно мазе в Сливен

Първа жертва на коронавирус в Пекин

Спрете да поливате фекалното бунище на Недялко Недялков

Кал и помия се сипят и върху всеки необслужил комплексите на Недялко. Всеки, който по някакъв начин засяга светлата душевност на „лайномета“, всеки, който може да бъде изрекетиран, просто защото е богат или достатъчно известен, и да не забравяме – всеки, който му е посочен като мишена, получава пълни кофи с мръсотии върху главата.

„Куркински болен от СПИН“, „Димитър Цонев спал с Вяра Анкова“, „Виктория Петрова спала с боса на БТВ“, „Потрес! Любовницата на Плевнелиев става шеф на БНТ“, „Не я е срам! Преслава си търси секс по кръчмите“, „Биляна Гавазова заряза мъжа си“ – няма как да не се сетите, че тази мръсотия се лее от сайта ПИК, собственост на Недялко Недялков, достоен син на нежния поет Недялко Йорданов.

Това може Недялко, с това се прехранва. Цял живот е забърквал рядка, жълтокафява „журналистика“. Никой няма спомен да е направил журналистическо разследване или анализ. Сайтът му „Пик“ е изграден върху тази кал, тръгнала някога от фекалния вестник „Контра“.

Бившият главен редактор на в. „Труд“ Тошо Тошев дава категоричната си оценка за Недялко в тв ефир: „Той е едно бузесто момче, което уволних от „Труд“ за интригантство. Сега този виден „галерист“ работи като лайномет.“

Точно и ясно казано. Трудно може да се добави нещо към убийствената оценка на Тошев. ПИК е учебникарски пример как журналистиката се подменя с мръснишко оплюване, отвратително обругаване и с безобразни лъжи за популярни хора в държавата. Години наред пиша, че това не е даже „джурналистика“, а фекално бунище. Кал и помия се сипят и върху всеки необслужил комплексите на Недялко. Всеки, който по някакъв начин засяга светлата душевност на „лайномета“, всеки, който може да бъде изрекетиран просто защото е богат или достатъчно известен, и да не забравяме – всеки, който му е посочен като мишена, получава пълни кофи с мръсотии върху главата.

Помията и клеветите на ПИК щяха да изтекат в канала, ако не бяха опаковани в измамата за най-четен сайт. Елементарно проучване на колеги по безспорен начин доказа, че обявяваният от ПИК трафик е фалшив и е генериран през специален софтуер и фейсбук групи. Софтуерът позволявал да се създава трафик и когато компютрите не работят. Това е жалката истина за „най-четения“ сайт. И няма как да е друго. Както е известно, продуктът е отражение на душата и морала на автора. В резултат имаме фекално сайтче, което лъже нагло и читателите си, и рекламодателите си, че го четат по …720 000 на ден /!/ и посещенията му били стотици милиони?! Трябва да си много наивен, за да повярваш на тези безпардонни лъжи, зад които стоят измамите с кух трафик.

Каква журналистика може да е това, когато лъжеш така безобразно, вманиачен да се изживееш като медиен „фактор“? Кого лъже лицето Недялко Недялков – рекламодателите, политиците, читателите или себе си? И ако е успял тях да ги преметне ахмашката, то надскочил ли е ниския си ръст, който не е мръднал и на милиметър оттам, откъдето е тръгнал.

Невинна жертва на синовните „успехи“ в поливането с мръсотия на хората и фалшификации с трафика е станал баща му – поетът Недялко Йорданов. Хвали се, бедният, че синът му бил направил най-посещаваната „агенция“. Същият този поет, чието призвание би трябвало да е истината, легитимира машинациите на сина си с „кухия трафик“, с който малоценността трябва да бъде напудрена обилно с високомерно самочувствие. Подведен ли е бащата от сина, или е негов съучастник в измамата? Подкрепя ли поетът Недялко Йорданов изсипаните кофи с мръсотия върху всеки неудобен на сина му? Можеш ли да вярваш на поет, който представя лъжата за истина? Твърде сериозни въпроси, на които бащата е длъжен да даде недвусмислен отговор. Поне пред съвестта си.

По-страшното обаче е, че мощни рекламодатели, управляващи властници, политици и бизнесмени на практика се вързаха на рекета и фалшификациите на ПИК. Легитимираха и продължават да легитимират фекалното бунище на Недялко. И той се харесва, надува мишци колко дела бил завел срещу онези, които са изрекли директно истината за това колко струва, и врещи кой бил клеветник, но пропуска, че точно той е клеветникът – окончателно осъден като такъв на всички съдебни инстанции от Кеворк Кеворкян.

Делото срещу Недялко Недялков е заведено от легендарния автор и водещ на „Всяка неделя” заради авторска статия на Недялко Недялков във в. „Труд“, озаглавена „Агент Димитър е зависим от „Октопода”. Лицето Недялко Недялков е осъдено заради разпространените позорни клеветнически твърдения в публикацията и уважава 10 000 лева от предявения от Кеворк Кеворкян иск за претърпени неимуществени щети.

Питам се, къде са достойнството и моралът на редица политици, които, въпреки че се отнасят презрително към сайтчето Недялково, продължават суетно да позволяват имената им да висят там, въпреки че е трудно понякога да разбереш от написаното какво точно са казали. Не е ли жестоко ясно, че интелигентен и уважаващ себе си и аудиторията политик никога не би допуснал името му да бъде свързано с подобна нелепост.

Един от най-богатите българи преди време ми изнесе гневна тирада какъв „мръсник“ е Недялко Недялков и как отвратително се е изхрачил върху жена му, публикувайки за нея. Бе яростен. Месеци по-късно в сайта на Недялко Недялков цъфна реклама на мощна фирма на същия бизнесмен.

Онези, които продължават да го поддържат, да му наливат пари и да го ползват, един ден ще разберат, че и на техните глави ще стъпи. И ще ги предаде, оплюе и окаля, обръщайки палачинката.

Заради това години наред воювам с фекалната „журналистика“ на Недялко Недялков, с лицето, което „олайняви“ (думичката е на Левски, не моя!) журналистиката. Години наред всички мълчаха. Или нехайно махаха с ръка. Пазеха си страха, хляба, слугинството или келепира.

Е, чудовището вече е в стихията си. Хак да ви е!

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.