Дневният хороскоп на Диляна Костова

Закачката между Меркурий и неговото висше проявление, новатора Уран, ще се отрази благоприятно на всички, които решат да правят промени в сферата на комуникациите, пътуването, образованието и медиите. Използвайте момента за смяна на мобилен оператор и интернет доставчик, избор на компютърен курс, пътуване до екзотична дестинация, открийте стари приятели и въобще вкарайте в действие всичко, което ви хрумне. Дори да изглежда странно, ще даде добри резултати. Не се страхувайте да бъдете оригинални.

ОВЕН

Днес денят предполага разрешаване на финансови въпроси. Възможно е да изникнат непредвидени харчове в дома, които да станат повод за конфликт с интимния партньор. Не позволявайте разхищение, не поемайте рискове и се въздържайте от гневни изблици пред децата. Изберете при възможност да се оттеглите от суматохата, спете повече. Добре би ви се отразило занимание по йога или медитация.

ТЕЛЕЦ

Днес се концентрирайте върху личните си задачи. Може да имате спънки при работа с документи по жилищни въпроси. Постарайте се да пазите мира и хармонията в дома и с родителите, дори да ви се стори трудно. Общувайте с приятелите, планирайте заедно пътуване или курс. Добре е да приключвате сделки, работата с партньори върви гладко, а и умело ще се справите с конкуренцията.

БЛИЗНАЦИ

Възможно е да се чувствате отпаднали и без настроение, както и да ви се спи повече. Разчитайте на интуицията си, ако трябва да вземате решения. Записвайте си къде прибирате документи от финансов характер, може да ви дотрябват и да не ги откриете. Не влизайте в пререкание с близки и съседи. Отдайте се на работата, планирайте професионалните си цели, поставете исканията си пред началниците.

РАК

Денят е подходящ за всякакви социални дейности и контакти. Използвайте го, за да се срещнете с приятели и да свършите работа с обществен характер. Изберете си групово занимание. Не прекалявайте с харчовете, възможни са извънредни разходи. Отдайте се на всичко, което ще ви обогати духовно, бъдете близо до децата и любимия човек, забавлявайте се заедно и упражнявайте хобито си.

ЛЪВ

Ако се почувствате изморени или раздразнителни, не го демонстрирайте пред началниците. Възможно е да не успеете да приключите с всичко за деня и това да обърка плановете ви. Интриги в работата също не са изключени. Подходящо е да свършите ангажиментите си с банкови и застрахователни институции, а в края на деня си останете у дома със семейството, там ще се чувствате добре и спокойни.

ДЕВА

Непредвидени препятствия покрай задгранично пътуване може да разтревожат някои от вас. Или човек от обкръжението ви да не успее да реализира общите ви планове поради неуредени и неочаквани обстоятелства. Причината може да е преодолим проблем с документи. Придвижете въпросите, свързани с транспорт и комуникации. Денят е добър за изграждане на партньорства и подписване на договори.

ВЕЗНИ

В работата са възможни проверки или повече контакти с финансови институции днес. Някои от вас може да се разтревожат за здравето на приятел, а други да се ядосват за провалени съвместни планове. Затова заложете на общуването с колегите, търсете помощта им и се погрижете за здравето си. Изберете лек хранителен режим, това ще ви зареди с енергия. Разрешаването на финансов въпрос може да ви ободри.

СКОРПИОН

Днес са важни партньорствата, особено тези с чужбина и с чужденци. За съжаление част от вас няма да могат да постигнат бизнес целите си, дори е вероятно влошаване на плановете, свързани със задгранични контакти. Възможно е да се осуети и ваше пътуване или да имате пречки при организирането му, така че отложете тези въпроси. Въпреки това сте в кондиция, отдайте се на повече забавления с любимите хора и децата.

СТРЕЛЕЦ

Погрижете се за здравето си и вършете рутинни дейности днес. Препятствие в работата може да представляват контактите с чужбина, така че, ако е възможно, оставете тази работа на колегите. Подходящо е да се занимавате с дейности и въпроси, свързани с дома и родителите. Променете нещо вкъщи. Бъдете милосърдни, направете дарение или посетете някого в болница. Усамотението ще ви се отрази добре.

КОЗИРОГ

Денят е подходящ да организирате развлечение с брачния или бизнес партньорите. Пазете се от спорове с тях по въпроси, касаещи финансите им, това ще ви докара неприятности. Вероятно е да ви споделят за здравословен или финансов проблем. Ако е възможно, използвайте контактите си и помогнете. Оформяйте документи с банки или застрахователи. Прекарайте и време с приятелите.

ВОДОЛЕЙ

Основен приоритет днес е да се погрижите за дома, семейството и родителите си. Възможен е проблем с баба или дядо, а също така със здравето на брачен или бизнес партньор. Приключване на сделки и договори може да предизвика недоразумения с колегите, пазете се от конфликт. Други от вас ще получат признание и финансов стимул на работното място, не е изключено и предложение за по-добра работа.

РИБИ

Организирайте пътуване, приключете документни въпроси, занимайте се с колата. Децата на близък човек може да имат нужда от вашата грижа, ако е възможно, съдействайте. Ако ви предстои да създавате контакти или да пътувате в чужбина, можете да разчитате на добър късмет. Чувствате се добре, в кондиция сте и освен за тялото днес е добре да се погрижите и за душата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл