Дуейн Джонсън-Скалата подписа договор с UFC, дебютира в октагона на мегасблъсъка Нгану-Ган

Дуейн Джонсън "Скалата" е една от най-популярните и важни суперзвезди на професионалния кеч в историята. Заедно с "Ледения" Стив Остин и някои други суперзвезди той направи шоуто на Винс Макмеън едно от най-гледаните в края на 90-те, печелейки няколко пъти титлата в WWE. Тогава Скалата си проправи път до Холивуд и се превърна в най-скъпоплатения актьор.

Наскоро той сключи огромна сделка с UFC, която ще му позволи да популяризира своята линия маратонки Project Rock в октагона. Бойците на UFC вече ще носят обувки от марката на актьора и бивш професионален кечист, Project Rock BSR, на събитията по смесени бойни изкуства. 
Промоцията ще започне с UFC 270 днес. Джонсън също така планира да пусне за обществеността линия Project Rock BSR 2 това лято. 

„PROJECT ROCK ВЛИЗА В ОКТОГОНА С ИСТОРИЧЕСКО СПОНСОРСТВО. За мен е чест и гордост, че нашият @ProjectRock вече е ОФИЦИАЛНИЯТ ГЛОБАЛЕН ПАРТНЬОР на @UFC; Започвайки от този наелектризиращ уикенд на #UFC270 и мача Нгану - Ган, всички атлети на UFC и техните екипи ще представят моята иновативна тренировъчна обувка Project Rock.

Да бъдеш „най-добрият“ не е просто закачлив лозунг. Това е моят живот. Но това не е само моят живот. Това е животът и душата на всички мъже и жени, които се състезават в UFC.", написа Скалата за дебюта на марката си в социалните мрежи. 

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена