Fibank представи металната карта World Elite Mastercard пред изискана публика

В навечерието на своята 30-годишнина, Fibank (Първа инвестиционна банка) организира изискано събитие за своите клиенти на частното банкиране в The Residence Club в столицата. Събитието отбеляза старта на предлагането на луксозната метална кредитна карта World Elite Mastercard, издавана ексклузивно само от банката. За пореден път Fibank, като лидер в картовите плащания, представя изключителен продукт с модерна визия, съчетаващ предимствата на кредитните карти с комфорта и изтънчения вкус на World Elite.

Клиентите на новата метална карта имат достъп до богат пакет от услуги и преференции, които включват:

- Concierge от Mastercard – организиране на бизнес и туристически пътувания, подготовка на специални събития и поводи, актуална информация и съдействие;

- Членство в престижната програма на банката за преференциално обслужване EGO Club – съдействие от личен банкер;

- Priority Pass членство – осигуряващо VIP достъп до над 1300 летищни салона в над 600 града по целия свят;

- Пътническа застраховка с голямо покритие и поемане на разноски за щети, медицинско обслужване.

Всички клиенти, преиздали своята World Elite от Fibank или издали своята нова метална карта до 31 март 2023 г., получават като подарък Priority Pass с безплатни посещения на VIP летищни салони по целия свят без ограничения до края на 2023 г.

Първите 50 картодържатели, регистрирали се в платформата: https://www.priceless.com/fibank, печелят уикенд за двама в бутиков комплекс Bononia Estate.

Всички гости на събитието бяха зарадвани със сладки изненади, приготвени от шеф Ради Стамболов и специален сет метални бокали, в унисон с картата.

Във връзка с Fibank World Elite Mastercard, Главният изпълнителен директор (CEO) и Председател на Управителния съвет на ПИБ, г-н Никола Бакалов, заяви: „Щастлив съм да обявя поредния наш картов продукт с висока добавена стойност за клиентите. World Elite Mastercard от Fibank е кредитна карта от най-висок клас, а освен всичко друго е и елегантен метален аксесоар, който съответства на модерния начин на живот в забързаното ежедневие на всеки. Картата е верен помощник във всяко пътуване по целия свят. Благодаря на партньорите от Mastercard и г-жа Ваня Манова за доверието към Първа инвестиционна банка и усилията да предложим уникален продукт за клиентите в България, които заслужават най-доброто на банковия пазар у нас“.

„Металната World Elite Mastercard съчетава най-важните характеристики на нашия бранд – модерен продуктов дизайн с отношение към природата, селекция от премиум лайфстайл привилегии, оферти и безценни преживявания в България и цял свят. Радваме се, че клиентите на Fibank ще са първите, които да отключат безграничните възможности на нашата програма priceless“, добавя г-жа Ваня Манова, мениджър на Mastercard за България, Северна Македония, Албания и Косово, член на Управителния съвет на Българската финтех асоциация.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Финанси