Godsmack с концерт в София на 27 ноември

Godsmack, носители на наградата Artist's of the Year на The Billboard Music Awards през 2001 г. и номинирани четири пъти за наградите "Грами", идват с всичките си хитове за първия си концерт в София - на 27 ноември в зала "Арена Армеец", съобщават организаторите от Bulgarian Live Music.

Щатската рокбанда е с продажби от над 20 милиона копия в цял свят и три последователни албума под номер 1 в Billboard топ 200. Това ги нарежда до групи като Van Halen, U2, Metallica, Dave Matthews Band и Linkin Park, които имат същия успех, отбелязват от екипа.

Групата от Бостън включи и България в турнето по повод на най-новия си албум When Legends Rise, по който музикантите работиха през цялата 2017 г. Новият дългосвирещ проект на Godsmack се появи четири години след предишния им албум 1000 hp и представя стремежа на бандата да завладее още по-мащабни музикални територии.

"За да изградиш новото, трябва да изгориш старото до основи. Заглавието на албума е метафора. Животът може да е предизвикателен на моменти и да те повали на земята. Но ако се вгледаш в себе си и намериш вътрешната си сила, ще се изправиш отново и ще успееш. През последните години минах през много трудни моменти и научих този урок от собствен опит. Преминавайки на светлата страна, ние сме решени да бъдем по-добри и по-силни в това, което правим" , казва за албума и турнето вокалът Sully Erna.

Феновете ще чуят и всички най-големи хитове на групата, посочват организаторите.

Билетите се продават от утре, 22 май, в мрежaта на Eventim в цялата страна, Билетния център на НДК и други. Първите 200 билета на терен са на промоционална цена от 60 лв. След това цените на терен ще са 70 лв., а седящите - 80 и 90 лв.

Коментари

Задължително поле