Изграждат модерни шоурумове в Индустриален парк Марково

Едноетажната конструкция комбинира естетика и функционалност.  

Новостроящите се търговски площи комбинират отлична визия и съвременни решения

Най-видимата предна ивица, разположена с лице към пловдивския Околовръстен път в Индустриалния парк Марково, е отредена за изграждане на модерни шоурумове. Строителството вече започна и се очаква да приключи в края на месец април. 

Инвеститорът Галакси Инвестмънт Груп предоставя възможност на бъдещите наематели да наемат площи, изцяло съобразени с техните нужди, като сградата е проектирана така, че да може да бъде разделена на три отделни търговски помещения, които да функционират напълно самостоятелно едно от друго. 

Предвидено е място за поставяне на светеща табела, проектирани са големи витрини с отлична видимост от пътя. За реализацията на модерния екстериор и интериор са подбрани висококачествени материали и съвременни решения, които да превърнат тази ексклузивна площ в представителството, което да добави стойност към брандовете на бъдещите ползватели. 

Новоизградената и напълно завършена инфраструктура и забавителната лента от Околовръстен път предоставят възможност за лесен и удобен достъп до търговските площи. Основното влизане е предвидено да бъде осъществено чрез автомобилен вход и изход към обслужващия паркинг, който подсигурява на обекта 25 паркоместа.

Индустриален парк Марково е разположен на Околовръстния път в южната част на града. Намира се само на 5 км от Митница Пловдив и на 14 км от автомагистрала „Тракия“. Шоурумовете се възползват от най-силния автомобилен поток по протежението на Околовръстен път.

Инфраструктурата на Индустриален парк Марково беше завършена през 2018 година. Миналата година първите две компании откриха своите представителства в него, а в процес на изграждане и проектиране на своите центрове са още пет фирми. Галакси Инвестмънт Груп предлага за продажба парцели в зоната, напълно обезпечени с инфраструктура.

 

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Имоти