Как BelleBox промени начина на пазаруване на българските дами

Ако си почитателка на изненадите и красивите неща, ако обичаш да експериментираш с нови козметични брандове и продукти, то ти несъмнено си Belle

Представи си да се сдобиваш с по няколко нови, различни козметични продукта всеки месец, но без да ти се налага да прекарваш часове в обикаляне по магазини или сърфиране из сайтове. Без да е нужно да се чудиш дали ще съжаляваш, ако експериментираш с нещо ново. Без да трябва да даваш обяснения, защо е било жизненоважно да изхарчиш половината заплата за козметика. Не, това не е просто фантазия.. Това е реалността на една Belle.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BelleBox (@belleboxbg)

Днес те запознаваме с BelleBox - българския бранд, който всеки месец доставя радост на десетки хиляди клиенти под формата на абонаментни кутии с грим и козметика. Неговата основна мисия е да вдъхновява дамите да отделят напълно заслуженото време за себе си и ежедневно да изразяват своята красота и неповторимост.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BelleBox (@belleboxbg)

За да предложи най-актуалното от света на козметиката, най-популярната абонаментна кутия в България си партнира с иновативни брандове от цял свят. Независимо дали става дума за новостите във визиите от столицата на модата - Милано, за sun-kissed трендове от Бразилия, или пък за най-нашумялата skin care рутина от Корея, Belles са първите, които научават за тях.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BelleBox (@belleboxbg)

През последната година обаче, BelleBox успя да затвърди и интереса на дамите към родните козметични марки, като предизвика фурор, впускайки се в ексклузивни колаборации с Mi Amante и NL Beauty.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BelleBox (@belleboxbg)

Специално за нашите читатели, основателят на BelleBox - Стоян Добрев, сподели, че само след броени дни ще представят и лимитирано лятно издание, плод на първото по рода си сътрудничество с друг обичан български бранд - PARAMIDONNA.

За да сте в крак с всичко случващо се около козметичната кутия, можете да посетите официалния им сайт www.bellebox.bg, както и да следите профилите им в Instagram - @belleboxbg и Facebook - @belleboxbg

 Снимки: BelleBox

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл