Как се взима лесно бърз кредит до 10 000 лева

Живеем във времена, когато паричните постъпления не винаги са достатъчни. Заплатата не удовлетворява материалните ни нужди, а потребността от екстра доходи става все по-силна. Често изпадаме и в ситуации на несъстоятелност, в които трябва да проявим гъвкавост, решителност и търпение, за да излезем от създалите се финансовите затруднения. Не е изключено да потърсим и пари на заем, които да използваме за обезпечаването на разходи от различно естество комунални, лични, непредвидени и др.

Възможно ли е да вземем бърз кредит до 10 000 лева

Имаме ли материална стабилност, имаме и спокойно ежедневие. Парите са важна част от комфортното ни битуване, защото с тях можем:

 • да си позволим разнообразие;
 • да не се лишаваме от важните за нас придобивки;
 • да плащаме сметките си без затруднения;
 • да си осигуряваме глезотии и приятни преживявания. 

Появата на непланирани разходи е също възможен сценарий, който трябва да предвидим. За да ги покрием, ще са ни нужни екстра средства, които да инвестираме по предназначение.

Сума от рода на 10 000 лева е напълно достатъчна, за да организираме някое събитие или покупка на техника. Можем да си я набавим и като се възползваме от изгодните условия на съвременните бързи кредити, споделят от Кешио. Фирмите за спешни заеми с небанков статут са идеален вариант, защото изискванията са минимални, а одобрението настъпва за броени минути. Възможно е да подадем своите документи и изцяло дистанционно, през интернет, което е още една причина да заложим на този метод за финансиране.

За какво можем да го използваме

Бързите кредити са улеснение. Днес има десетки сайтове, в които ще открием атрактивни оферти за парично подпомагане, а самото кандидатстване е изцяло онлайн, напомнят от Cashio.bg. За улеснение на потребителите има кредитен калкулатор, с който лесно може да проверите дали дадена оферта би ви устроила като вноски, период, лихви. Обикновено вноските са фиксирани и през интервал от време, който е удобен за клиента. Така тяхното погасяване ще се случва навреме и без изненади, свързвани с лихвите по договора. Самото приложение на бързия кредит в размер на 10 000 лева би могло да бъде следното:

 • ремонтни дейности – в 99% от случаите те са свързани със сериозни харчове, които не можем да избегнем. Планирани или с авариен характер, ремонтите възлизат на сериозна сума пари, която не винаги имаме в наличност. Бързият кредит е отлична алтернатива, като него можем да го изтеглим в размер до 10 000 лева, с която да покрием спокойно задаващите се разходи;
 • здравна подкрепа – когато сме здрави, всичко е възможно. Да се грижим за физиката и емоциите си и е от първостепенно значение, а наличието на финанси и неотменимо правило и в този случай. За да ги имаме в достатъчно количество, трябва или да пестим усърдно или да заложим на бързите кредити с минимални изисквани към кандидата. Сума от 10 000 лева би ни била от голяма полза, ако ни предстоят оздравителни процедури, продължителни лекарствени терапии, операция и др.;
 • организиране на тържествени събития – ето един приятен повод да се възползваме от спешен потребителски кредит, който да инвестираме в организацията на събития като абитуриентски бал, годишнина, рожден ден, кръщене или друг празничен повод;
 • семейна почивка – в чужбина или в страната, семейната ваканция е онова време от годината, в което се отдаваме на пълен релакс и приятни емоции с близките хора. За да е екскурзията незабравима, трябва да се погрижим за нейната перфектна организация, набавяйки си преди това необходимия финансов ресурс. Сума до 10 000 лева би била съвсем приемлива, за да не се лишаваме от вълнуващи преживявания извън пределите на страната или наслаждавайки се на нейната удивителна красота;
 • закупуване/ремонт на кола – няма подходящ и неподходящ момент, в който автомобилът да се повреди. Подобно събитие е винаги непланирано, а в повечето случаи е свързано и с големи разходи. Бързите кредити намират доста добро приложение в такива случаи.

Условно казано, бързите кредити в по-малки или по-големи размери могат да бъдат използвани за различни цели, а резултатът винаги да е положителен. Определят се като истинско спасение в случаите, в които банките са отказали да ни “подадат ръка”, а паричните проблеми тенденциозно се задълбочават. Подобни финансирания ни дават възможност да заменим отчаянието с решение, а недоимъка – с добър материален статут. Това обяснява тяхната нарастваща популярност сред потребителите, както и появата на все повече разновидности от този финансов продукт.

На какви условия трябва да отговаряме

Отпускането на бърз кредит в по-голям размер не е сложна задача. От потребителите се изисква да отговарят на някои базови условия, които повечето хора покриват безпроблемно. Те са следните:

 • регулярни доходи – доказването на редовни парични постъпления е сред изискванията към добрия кандидат, който може да работи на трудов договор или да упражнява свободна професия. Развиващите свой бизнес също трябва да декларират стабилни доходи, за да им бъде даден подобен вид заем;
 • надежден профил като платец – високата кредитна оценка е също важна за одобрението за бърз заем до 10 000 лева. Изискването е да не попадаме в категорията “рискови кандидати” и да имаме добро ЦКР, така че да ни бъде оказана финансова подкрепа от небанкова организация;
 • навършено пълнолетие – за да се насладим на дивидентите от получаването на бърз кредит до 10 000 лева, трябва да имаме 18 години. Тази информация се валидира с лична карта, като към нея се прилага и информация от рода на имейл адрес, телефонен номер и др.

Процентът на одобрените за бърз кредит става все по-голям. Тенденцията се дължи на неоспоримите ползи от този вид заеми, които са помогнали на не един и двама. Към днешна дата са се превърнали в едно от най-работещите решения, когато става дума за покриването на ежедневни и спешни разходи с неотменим характер.

Как да кандидатстваме

Подаването на заявление за бърз кредит до 10 000 лева може да бъде извършено и изцяло онлайн. Стъпките включват създаване на профил в интернет платформата, избор на сума, въвеждане на лични данни и допълнителна информация, посочване на банкови реквизити и изпращане на кандидатурата. Получаването на отказ или одобрение се осъществява в рамките на работния ден.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Вашите пари