Какво е Betway Boost и как да го използвам?

Все повече онлайн платформи за спортни прогнози ще се похвалят с оригинални решения за забавление. Точно по тази причина няма как да пропуснем и промоциите, които се крият зад предложения като бонус BetWay и разбира се, няма как да пропуснем още един много важен факт – не всяка промоция е обвързана с предоставянето на средства. Какво имаме предвид?

Нека обърнем внимание на този бранд и факта, че зад неговото портфолио можем да открием достатъчно добри и интересни промоции, както за нови клиенти, така и за вече регистрирани. Това обаче не означава, че същите са обвързани изцяло и само с предоставянето на средства за игра. Разбира се, такива има, като най-честа практика е да се предоставят за нови клиенти, които да тестват платформата с понижен риск и да проверят дали наистина тя отговаря на техните изисквания. Съществуват и други промоции като Betway Boost. Възможно е клиентите да са я чували, ако са използвали услугите на този оператор в чужбина.

Днес същият разполага с лиценз за България и ни изненадва, че следвайки основния пример, оператора предоставя и идентичните услуги и бонуси за игра. Какво обаче е посоченият бууст? В зависимост от спортния календар и факта, че се очертава да видим следващите големи спортни дербита в предстоящите месеци, този бранд може автоматично да повиши коефициентите и по този начин да повиши шанса за инкасирането на по-сериозна печалба. Обърнете внимание на факта, че все пак говорим за шанс за повишаване на печалбата, която няма да изисква повишаване и на самия залог. Това е от особено значение, особено след като все повече клиенти се стремят именно към това.

Системата на този букмейкър е динамична и трябва да се обърне внимание на спортния календар, както и на офертите в платформата, като на разположение се очаква скоро да бъде пуснато и мобилно приложение, за сега клиентите имат достъп до мобилна версия – двете дават предимство на клиентите, които обичат да следят в реално време промените. Операторът има общи условия за употребата на този вид промоции, следователно препоръчваме да се запознаете с тях.

Някои от най-честите, са обвързани с ограничение на максималния залог, поради простата причина, че това би мотивирало повече клиенти да играят неразумно. Все пак говорим за забавление, а не за преследването на невъзможни печалби и повишаването на риска, както вече сме забелязвали да се случва в много отношения.  Логично е да открием, че с повишаването на коефициентите ще има и някои други лимитации като премахването на кеш-аут или ранно изтегляне на залог, както е все по-популярно. Това не трябва да ни изненадва, все пак тук имаме по-високи коефициенти.

В общи линии е сигурно, че екипът зад този вид оператори е готов да ни изненада не само с някои много добри и впечатляващи възможности, но и да ни гарантира колкото се може повече предизвикателства, особено след като тенденцията показва, че тук ще открием популярни срещи за футбол, баскетбол, тенис и волейбол. Впрочем няма ограничение кои точно срещи ще попаднат в бууст секцията на оператора – ако има висок зрителски интерес и се очаква повече фенове да направят прогноза, то шансовете да открием любимия тим и дерби, включително и родните отбори, е доста висок.

Трябва да запомним една много важна подробност – по-високите коефициенти никога не означават, че задължително ще спечелим. Запомнете, че все пак ще се наложи да използвате спортни прогнози и анализи, да следите спортните новини и да бъдете внимателни. Все пак букмейкърът ни дава шанс за забавление и преди всичко трябва да бъдем отговорни към нашата игра и направените залози. Ето защо и винаги ще открием призива за разумна игра.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Електронни спортове