Кои зодии се привличат фатално

Не зависимо дали вярвате в любовта от пръв поглед или не, не можете да отречете, че понякога искрите се появяват, а химията се усеща във въздуха. Някои хора просто си пасват перфектно и на всяко едно ниво: сексуално, емоционално, интелектуално и т.н. Зодиакалният знак често определя фаталното привличане между двама души. Дори и да не останат до дълбоки старини заедно, със сигурност чувствата между тях са били силни и истински. Поради тази причина не само привличането е неконтролируемо, но и дирята в живота остава трайна.

 

1. Овен и Везни 

Със своята чаровна усмивка и привлекателна визия представителите на зодия Овен неминуемо влизат „под кожата“ на влюбчивите Везни. Типично обаче за Везните е тяхната колебливост и несигурност. Именно тези характеристики,  присъщи на Везните докарват Овена до лудост и нетърпимост. В даден момент Везните също започват да изпитват дразнене от прямотата и експанзивността на рогатия представител.

 

2. Телец и Риби  

Въпреки че Рибите и Телецът нямат нищо общо помежду си, между тях често пламва огънят на страстта. Дълго време, в началото на своите взаимоотношения, те са слепи за всички различия. Определено тук максимата „противоположностите се привличат“ е абсолютно вярна. След определен момент обаче те разбират, че се намират в двата противоположни полюса. 

 

3. Близнаци и Стрелец

В началото на своите взаимоотношения Близнаците и Стрелците си пасват на всички възможни нива.Те откриват своите допирни точки и се фокусират върху тях. Връзката се крепи върху страст и разбирателство, докато „двойствената“ зодия не започне да намира кусури.  

 

4. Рак и Козирог 

Тази двойка е поредното доказателство в подкрепа на тезата, че "противоположностите се привличат”. Разбира се, до определен момент. Ракът олицетворение на емоционалност и нежност, докато Козирогът се отличава с стабилност, уравновесеност и покровителство. До тук двата зодиакални знака си пасват идеално, докато не излязат извън границите на търпимото за половинката си.

 

5. Лъв и Водолей 

Ураганът, който се образува между Водолеят и Лъвът при тяхната първа среща, може да се определи като напълно унищожителен. Привидно непринуденият Водолей и властният Лъв си пасват като ин-ян. Голямото его на Лъва обаче е в разрез с липсващото търпение на Водолея.

 

6. Дева и Скорпион

Почти винаги между Дева и Скорпион пламва пожар. Въпреки това непреодолимите различия бързо го потушават. Девата е винаги педантична и се стреми към спокойствие и хармония, докато Скорпионът често внася напрежение и е до голяма степен обсебващ. При тях началото е много близко до края.

Коментари

Задължително поле