Кулибали не иска да подновява договора си с Наполи, Спалети беснее

Калиду Кулибали, капитанът на Наполи, приключва договора си с клуба през 2023 г. и в Италия уверяват, че той би отхвърлил последното предложение за подновяването му, оценено на 3,5 милиона евро за три сезона. Това съобщава "Quotidiano Roma", който уточнява, че Кулибали в момента печели 6 милиона нетни на сезон и се надява да запази подобна заплата в новия си договор.

Въпреки несигурната ситуация за бъдещето на Кулибали, треньорът Лучано Спалети няма намерение да продава централния защитник на този летен пазар и той заяви това преди няколко дни по много категоричен начин. 

„Според мен Кулибали не се продава, точно както миналия сезон, когато заплаших, че ще се окова към портите на стадиона, ако го продадат. Пак го правя! Искаме да направим още един голям сезон, затова не може да го продадем. Хората казват, че можеш да вземеш по-млад играч, но не можеш да си купиш лидер, който се развива тук в продължение на толкова много години, който живее и диша с града и връща тази страст на терена. Калиду не е същият като другите", каза Спалети.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят