Мауро Икарди: Ожених се много млад, но въпреки това съм много старомоден

Нападателят на ПСЖ Мауро Икарди разказа своята версия за скандала покрай изневярата му с аржентинската актриса Чайна Суарес. Медийното отразяване на новината беше пълно, след като неговата съпруга Уанда сама разкри прелюбодеянието в социалните мрежи и в Instagram написа „Още едно семейство, което си прецакал заради една кучка“.

Скандалът бързо се разрастна и продължава да генерира интерес, слухове, противоречия и новини, след като беше излъчено и част от ексклузивното интервю за платформата Paramount +  в Париж на аржентинската водеща Сузана Хименес с Уанда Нара и Мауро Икарди, където играчът взема думата и обяснява как е преживял ситуацията.

Сузана Хименес го пита: „Как се почувствахте след всичко това? Притесни ли Ви, отне ли Ви силата, енергията, нещо? Прекарахте тъжни дни...“ В отговора си Икарди показва най-интимната си страна и се опитва да оправдае изневярата си с тези думи: „Среших и успяхме да я разрешим, успяхме да поговорим за ситуацията. Това ще бъде последният път, когато говоря”.

За да потвърди по-късно публично безусловната любов, която изпитва към жена си, той каза: „Любовта, която изпитвам към нея, е известна на всички. Ожених се много млад и това беше за цял живот, аз съм много старомоден."

Запитан за чувствата му, Икарди призна: „Това бяха тъжни дни, всичко, което се случи този месец, решихме заедно. Всичко е изговорено, не може повече”.

Въпреки че всичко показва, че брачната криза е решена, нищо не гарантира, че това е последната глава от WandaGate.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят