Меси утрои печалбите на пицария, хората в Маями се редят на опашка

Аржентинска пицария в Маями, Banchero, беше щурмувана от фенове, след като Лионел Меси поръча пица там и след това я рекламира безплатно чрез публикация в Instagram. Меси пропусна последния мач на Интер Маями като гост от Атланта, където неговият отбор беше победен с 5-2, но се възползва от уикенда и посети пицарията в Маями. 
Някои фенове коментираха кулинарните предпочитания на аржентинския национал, но други щурмуваха ресторанта, за да се насладят на пица, точно като тази, сервирана на техния идол.
По този начин Banchero увеличи значително печалбата си и реагира светкавично. В Instagram пицарията смени описанието на продукта на "Любимата пица на Лионел Меси!", до което публикува снимка на фенове, образували дълга опашка до входа на ресторанта. Коментарът на пицарията в социалните мрежи бе: „Кръстовището на 71-во и Collins Ave - вижте това! Благодарим на всички, че избрахте нас."

Местен жител придружи публикацията с емотикони на коза, знак, че Меси е най-великият за всички времена и съобщението "Благодаря ти завинаги".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят