На Олимпиакос им е виновен съдията, готвят се да продължат в Шампионска лига

Треньорът на Олимпиакос Педро Мартинс обяви, че съдията Боби Мадън, който ръководи срещата на гърците с Лудогорец (1:1) от третия квалификационен кръг на Шампионска лига, е повлиял на резултата.

"Това бе труден мач, както се и очакваше. Той премина през няколко фази. Можехме да отбележим поне още един гол. Но съдията не бе на нужното ниво за двубой от Шампионската лига. Той повлия на развитието на срещата и то - в ущърб на Олимпиакос. Само ще спомена нарушенията срещу Ел Араби и Хасан, които не отсъди, това е достатъчно. Неговите решения се отразиха на развитието на мача. При нарушението срещу Ел Араби трябваше да вдигне червен картон на защитника, а имаше и други моменти, в които не отсъди правилно.Точно както очаквахме, това бе труден мач срещу много добре подготвен съперник с добри футболисти. Те ни създадоха доста проблеми, но през второто полувреме видяхте истинското лице на Олимпиакос. Получи се хубав и равностоен двубой.

И двата отбора искаха да спечелят. Имаше моменти, в които не стояхме добре, но след 60-ата минута подобрихме представянето си. Убеден съм, че ще отидем в България и ще се класираме, защото моят отбор работи добре, когато е под напрежение", каза Мартинс пред официалния сайт на Олимпиакос.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят