Приеха методология за провеждане на наблюдение по метода „таен клиент“

ВАС прекрати делото срещу решението на КЗК за избор на изпълнител на проекта „Турски поток“

„Фолксваген“ готов да плати 80 млн. евро на клиентите си в Австралия

Владимир Путин и Реджеп Ердоган се срещнаха в Анкара (ВИДЕО)

Мегз и гаджето й с условни присъди за инсценираната кражба на мерцедеса й

Медицински университет-Варна прие над 1400 първокурсници Започна обучението на трети випуск военни лекари

Дворецът – Балчик събира творци от три континента на юбилеен арт форум „БезГраници“ Песни на редки езици ще звучат на плажната сцена

Изправят пред съда шофьор, прегазил катастрофирал човек на магистрала „Тракия“

Недоразумение довело до напрежението в „Спартак“ (Плевен)

Двама на съд за контрабанда на цигари

Каракачанов: Имаме готовност срещу бежански натиск от Турция

Турски актьори в списъка на световни красавци

Две деца пострадаха при катастрофи във Варненско

В Бургас учениците са с 403 повече от миналата година 171 деца са се завърнали от чужбина, най- много са от Германия

Как топмоделът Роми Стрийд се храни у дома си (ВИДЕО)

Ogilvy Sofia и ВУЗФ стартират обучение на студенти по маркетинг и реклама

Експерти от най-голямата комуникационна група у нас Ogilvy Sofia стартират обучение, в което ще предадат своя глобален опит и практически умения на студенти по маркетинг и реклама. Професионалисти ще споделят с новото поколение знанията си и ще разкажат кои са работещите решения на базата на дългогодишната им практика. Специалисти от агенцията, поставила основите на рекламната индустрия у нас, ще преподават на млади таланти в новооткритата магистърската програма „Бранд мениджмънт и интегрирани маркетингови комуникации“, която започва през ноември във водещия бизнес университет „Висше училище по застраховане и финанси“ (ВУЗФ). Приемът за нея вече е отворен.

Как се управлява рекламна кампания? Как се подготвя медиа стратегия? Кои са последните маркетингови изследвания? Какви са бъдещите тенденции? Ключови експерти от Ogilvy Sofia ще изнасят лекции по тези и други основни за индустрията теми, ще дават примери от работата си със световни и локални клиенти, и ще предизвикват дискусии по конкретни казуси. След като получат солидна теоретична подготовка, студентите ще имат възможност да затвърдят знанията си и да развият нови умения на стажове и семинари в офиса на рекламната агенция. Целта на обучението е да постави мост между висшето образование и бизнеса.

Магистърската програма е част от стратегията на Ogilvy Sofia в подкрепа на развитието на млади талантливи хора по пътя им към професионално израстване в креативната индустрия. Ogilvy Sofia ще споделя не само знанията и работещите решения от дългогодишната си практика, но ще отправя поглед и към бъдещите тенденции.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.