Поход за християнското семейство и против ЛГБТ идеологията

Днес по Фейсбук българските "инфлуенсъри" и известни личности ще ви покажат един голям и цветен Прайд. От другата страна ще се опитат да наложат наративът за тук таме маргинални кадри на хората против него. Такъв е "правилният" наратив. Този, който ти печели съфинансиране и грант.

А всъщност заляхме центъра. Когато тези с транспарантите отпред стигнахме съдебната палата, отзад все още краят на колоната ни пресичаше Патриарх Евтимий. Цялото протежение на Витошка беше запълнено от едно жизнено, интелигентно и позитивно море от хора, решили да застанат срещу мейнстрийма. Срещу образа на недочели, изпълнени с омраза лумпени, които просто "са срещу" някого. Срещу някаква невинна "жертва", а не огромна корпоративна и НПО машина, превзела всеки аспект от западните общества. 

Застанахме с лицата си срещу онзи образ, който ще ни лепнат довечера и BTV, и "Капитал", и "Свободна Европа" и всички други медии, обслужващи "готините". Обслужващи "добрите", космополитните. 

А всъщност точно "готините" - космополитните либерални хора днес са недочелите, незапознатите, неинформираните. Не са чували за Фуко и Дельоз, не знаят как и защо се ражда ЛГБТ идеологията, нямат представа какви са социалните ефекти върху децата от масовите хормонални терапии в страни като Великобритания, Швеция и Канада. За тях е важно единствено да изпратят социален сигнал към балона си - "аз съм модерен". 

Нещо, обаче, се пробужда в България. Нещо добро, младо, интелигентно, позитивно и жизнено. Нещо, което не се срамува да застане от страната, която бива заклеймявана и подигравана във всеки холивудски филм, Нетфликс сериал и комедийно шоу. Нещо, което чете, информира се, и разбира процесите на разпад на модерните общества. Нещо, готово да застане с гърдите си срещу този разпад, без значение какъв етикет ще му лепнат "готините" и "правилните" медии, корпорации и инфлуенсъри. 

Тепърва ще ставаме повече. Благодаря ви!

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Коментари