Секс кукла за обвързани мъже - защо не?

Знаете ли, че секс куклите съвсем не са патент единствено на самотните мъже, които си нямат партньорка. Според някои проучвания, господата с постоянна партньорка, независимо дали живеят заедно или не, също посягат към този артикул, и то доста по-често, отколкото се предполага.

Колкото и да звучи изненадващо, много жени си признават, че тяхното желание за секс трудно може да се сравнява с това на техните партньори, ето защо нямат нищо против, че мъжете им си имат в шкафа една такава играчка, която да запълни празното пространство между рундовете.

Куклата е винаги на разположение

Необходимостта от секс е изключително дълбоко вкоренена в човешката природа. За добро или за лошо, някои мъже имат значително по-високо сексуално желание от партньорката си, което може да доведе до търкания и вътрешни проблеми в двойката.

По-високите нива на тестостерон в мъжете могат лесно да доведат до преумора на жената в опит да удовлетвори нестихващия нагон на партньора си. В една такава ситуация, секс куклата може да помогне за постигане баланс в сексуалното желание.

Това е много по-добро решение, отколкото да оставите мъжа си неудовлетворен и незадоволен, което може да доведе до нервно напрежение и да обтегне отношенията помежду ви. Секс куклата е на разположение 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата и плюс това, използването на един такъв инструмент по никакъв начин не попада в понятието изневяра.

Куклата подобрява преживяването на партньорката

За мъжете сексът е като спорт - имат нужда да го практикуват периодично. И точно както е в спорта, с тренировките се задобрява значително. Ако вие и вашата партньорка не правите достатъчно секс, няма как да подобрите уменията си.

В резултат, вие ще се притеснявате, ще еякулирате бързо и тя ще е неудовлетворена. Покупката на една такава секс кукла или изкуствена вагина (разгледайте предложенията на Sexo.bg) ще ви държи в много добра форма.

Редовното практикуване ще подобри представянето ви, тъй като ще можете постоянно да се наслаждавате на ласките. Ще бъдете един полов атлет, който ще докара партньорката си до полуда и ще я накара да ви моли за още, дори и когато вие вече се чувствате задоволени напълно.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл