Стана ясно какъв хонорар е получил Роналдиньо за участието си в "Сървайвър"

Бразилецът Роналдиньо беше голямата изненада миналата седмица в гръцкото издание на шоуто Survivor, като бе поканен да участва в епизод на риалитито в Доминиканската република. Легендата на Барселона и Бразилия се появи пред състезателите ненадейно, заедно с основателя на Acun Medya, компанията, която продуцира риалити шоуто.
Двамата се изправиха срещу двама състезатели във волейболен мач на плажа. Залозите бяха много високи: обилно хранене, нощувка в къща, парти и пътуване до Маями. Състезателите обикновено спят на остров на открито и трябва да се борят за храната си. „Трябва да изберете двама състезатели, които да ви представляват и да играят срещу мен и моя приятел“, обяви продуцентът на шоуто. В същия момент Роналдиньо се появи.
„Той е много добър приятел. Поканихме го в Survivor и той беше много развълнуван от идеята“, обясни шефът на Acun Medya. Състезателите започнаха да скандират името на бразилеца и да го молят да им позволи да спечелят мача. Роналдиньо беше непоколебим и заедно с Акун Иликали спечелиха минитурнира. Въпреки че загубиха, състезателите получиха обилна храна накрая, на която се насладиха.

Роналдиньо присъства и на Survivor Turkey, който се провежда на същото място. Вестник "Фанатик" обяви, че бразилската звезда е получил между 100 000 и 150 000 долара за участие в шоутата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена