Авторът на клипа с колата от НСО за Десислава Радева се оказа "тайно гадже" на Азис

Националната служба за охрана започна вътрешна проверка по скандалния случай с техен автомобил, за който се твърди, че е нарушил правилата за движение. Видеото, в което се вижда как охранители на НСО спорят с полицаи от КАТ, предизвика полемика в социалните мрежи. Авторът на клипа, който е известен като бившият интимен приятел на Азис, твърди, че автомобилът се е движил в насрещното в центъра на София, а в него била съпругата на президента. Десислава Радева обаче отрече информацията .

Случката се разиграва вчера около обяд. Авторът на видеото Богдан Асенов твърди, че видял как автомобилът на НСО влиза в насрещното и спира. Радева била в колата, като отскочила до магазин за дрехи. След нея вървяла и охраната. Асенов започнал да снима докато първата дама била в магазина, а служебната кола вече била обърнала посоката на движение. Тогава започнала разправията между служител на КАТ, шофьора от НСО и охраната.

В отговор в профила си във фейсбук Десислава Радева написа, че в този момент не е била в автомобила.

„В публичното пространство се завъртя клип, показващ пререкания между служители на НСО и МВР. Покрай него отново беше намесено моето име. За да няма съмнения, заявявам, че в този момент изобщо не съм била в този автомобил.

Внушението е ясно – арогантна, неспасяемо нагла и повярвала си колко велика жена съм. Което индиректно дискредитира държавния глава.

В началото на мандата на моя съпруг писах, че се съгласих с присъствието на служители на НСО около мен, защото ме убедиха, че е необходимост, не лукс. Сега, след повече от година и половина съм сигурна, че е така”, заяви Радева.

„Тя има много добър пиар - като го е написала така деликатно, не е била в автомобила, защото в този момент беше в магазина”, коментира авторът на видеото.

Самият Богдан Асенов, заяви пред Канал 3, че е реагирал като гражданин и няма политически мотив да пусне видеото. Той коментира, че не познава лично Десислава Радева. В същото време самият той е познат във светските среди. В личния си профил в социалната мрежа той е публикувал снимка от корица на списание, в която се твърди, че е интимен партньор на фолк звездата Азис. В различни издания го свързват и с други известни личности, като се появява и информация за негови криминални деяния.

Коментари

Задължително поле