Алесандра Амброзио с гореща плажна фотосесия

Топ моделът Алесандра Амброзио представи най-новия си проект - линия бански GAL Floripa, в колаборация с две от най-близките й приятелки, като за снимките на бранда позира тя самата, облечена в много сексапилни модели.

Името на марката идва от инициалите на трите красавици, една от които е и сестрата на Алесандра, Алина Амброзио. Идеята на проектът е да вдъхнови жените да се подкрепят и така без притеснение да бъдат себе си.

Ангелът на Victoria's Secret е в модния бранш от години и както сама признава, дълго се е борила и сблъсквала с момичета с ниско самочувствие, което я е вдъхновило да създаде GAL Floripa.

Самата Алесандра не спазва твърде строги и стриктни диети. В интервю за BAZAAR, моделът сподели, че се храни много балансирано и здравословно - обикновено започва деня с тост с авокадо и яйце, в комбинация със зелен чай, като тази закуска хапва дори преди шоу на VS.

През останалата част от деня набляга на печено пилешко месо или риба, които яде с пресни зеленчуци и салати. Алесандра пие големи количества зелен чай всеки ден, който понякога замества и със зелено смути.

Като цяло, моделът прекарва максимум час-час и половина във залата, не харесва джогинга, но обича да експериментира с различни спортове и танци. Алесандра се старае и да прекарва доста време навън, в планински походи, плажен волейбол с приятели или разходи из природата с двете й деца - Анйа на 10 години и Ноа на 6.

[modula id="3051134"]

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл