Американски актьор партнира на Teодора в клип

След като в началото на тази година поп фолк певицата Теодора направи голямото си завръщане на музикалната сцена, сега е готова да зарадва почитателите си и с нов проект. Както обеща, макар да живее в САЩ, тя активно работи и не спира да поднася изненади на българската публика. Звездата на "Diapason Records" отново се спира на балада, озаглавена „Страх ме е от любовта“, която можете да гледате ексклузивно в ефира на ФЕН ТВ.

За новия си проект тя отново се доверява на композитора Дидо Калпаков и текстописеца Йордан Гергов, с които работи и по предишната си песен.

Видеото е заснето в Лас Вегас – любимия град на певицата. Този път тя залага на сюжетен клип, в който освен нея участва и един от най-известните актьори в Лас Вегас – Mark Justice. Първата локация, която използвали, е туристическата атракция 7 Magic Mountains. Това са 7 големи камъка, разположени в средата на пустинята Невада, украсени в различни цветове. Втората сцена се развива в един от луксозните хотели в Лас Вегас, а третата е в сърцето на града на хазарта. Певицата сменя 3 тоалета във видеото, като отново залага на стилна визия с дълги рокли.

Olena Z Films е компанията, която заснема и двата клипа на певицата в Лас Вегас.

Коментари

Задължително поле