"Арда" подкрепи Тунчев

Ръководството на "Арда" обяви официалната си позиция на клубния сайт, в която подкрепя старши треньора Александър Тунчев и изпълнителния директор Ивайло Петков. Кърджалии отрекоха категорично, че обмислят да освободят и двамата от постовете, които заемат.

Ето и позицията на "Арда":

"Ръководството на ПФК Арда категорично опровергава слуховете, според които спортният директор Ивайло Петков и старши треньорът Александър Тунчев ще бъдат освободени. Ние, като ръководство заставаме плътно зад тях и ги подкрепяме във всеки един момент. Разчитаме на двамата, които се справят с поставените задачи и цели. Напълно сме наясно от къде идват тези атаки, но на нашите „доброжелатели“ ще им кажем, че нещата им няма да се получат. Отборът върви в правилна посока, направихме трансфери на футболисти извън България, привлякохме нови на тяхно място и успехите тепърва предстоят. Ивайло Петков има пълен картбланш относно трансферите, както и Александър Тунчев при избора на титулярен състав. Надяваме се, че по този начин ще внесем необходимото спокойствие сред Вас и заедно ще се радваме на предстоящите успехи на Арда"

Арда е на 7-о място в класирането на Първа лига с актив от 13 точки след първите седем кръга. В последния си мач тимът победи с 4:0 Ботев Враца.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ