Обявиха договора за производство на самолетите F-16 Block 70

Гешев за данните за манипулиране разпределението на дела: Ако е истина, това ще е коронавирус в съдебната система

По-леки мерки след 3 дни спад на заразени (обзор)

Връщат на фирмите част от оборота

СЗО: Хирургическите маски забавят разпространението на коронавируса

Kредитите с различна ваканция Допитване на “Труд” сред банкери показа, че първоначалното отсрочване може да бъде за срок от 2-3 месеца

Министър Захариева: Основен приоритет за ЕС остава борбата с разпространението на коронавируса и подкрепата за икономиките

Връщат пари за парно с изравнителните сметки

Шакира към испанското правителство: Пуснете децата навън Певицата, съпругът й Жерар Пике и децата им под карантина в Барселона

Пламен Димитров: Прогнозата на КНСБ е безработицата у нас да достигне до 10%

Петър Андронов: До дни обявяват мораториум върху плащането на лихвите и главницата върху кредитите

693 млн. лв. търси хазната от фирми за хазарт Издадени са осем акта на четири фирми

Подписаха договора за новата детска болница (обзор) Изграждането й ще направи лечението на малчуганите по-ефективно

Работодателските организации поискаха оставката на министър Теменужка Петкова

Министър Кирилов: Дерогация може да има при свръхограничения

Арестуваха собственик на заведение, работел тайно Всеки магазин с дезинфектанти на входа

Нови мерки срещу коронавируса в Бургас: Отпускат общински жилища за хората под карантина

Полицията в Бургас арестува собственик на заведение. Той разпоредил кръчмата му да работи тайно и решил да изхитри униформените, като сложил съгледвач, който трябвало да сигнализира, щом види проверяващи. Бдителни граждани обаче видели безобразието и сигнализирали на един от обявените телефони. Това съобщи старши комисар Радослав Сотиров, шеф на ОД на МВР.

Община Буергас отпуска 17 общински жилища, в които при нужда да се настаняват поставените под карантина хора. Освен това пред търговските обекти ще има диспенсъри с дезинфектанти, за по- голяма превенция.

„Взехме решение да препоръчаме на търговските вериги и хранителни магазини да сложат диспенсъри с дезинфектанти на входовете и изходите на магазините. Община Бургас ще закупи и вече сме направили поръчка за автоматични диспенсъри за осигуряване на дезинфекционна течност. Целта е всички клиенти да могат да си дезинфекцират ръцете на влизане и излизане, както е в сградата на общината в Бургас”. Това съобщи кметът на града Димитър Николов след заседанието на общинския кризисен щаб.

От вторник абонатите на Домашния социален патронаж получават храната си в кутии за еднократно ползване, а не в канчета. Общинските съветници на ГЕРБ пък дариха голямо количество маски на работещите на първа линия за справяне с COVID 19.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.