Битките в „Гласът на България“ започнаха

Двубоят между девойките от триото „Вива“ и победителката Ива.

В новия етап на шоуто участниците се изправят един срещу друг в дуел

Камелия си открадна фокусничка

Новият решителен етап в шоуто „Гласът на България“ – вокалните двубои, започна с апломб - вокалната ламя „Вива“ изгуби първата битка. Момичетата от триото се изправиха срещу Ива, чиито опит в джаза и прецизно технично пеене я превърнаха в много сериозна конкуренция в шоуто. Дамите създадоха истинска кабаретна атмосфера на сцената, а борбата за надмощие в гласовете им вдигна треньорите на крака. „Все едно гледах на живо „Бурлеска“!“, отсече Камелия, а Михаела Филева добави: „Четири диви на сцената, отвяхте ни! Ако трябва да съм честна обаче на моменти триото беше като беквокал на Ива“.

Развълнуван, Иван Лечев скочи на сцената, за да прегърне най-силните вокални остриета в армията си. „Ива е изключително силен солов изпълнител. Пред вас трите има дълъг и много добре асфалтиран път към успеха, но ако трябва да ви разглеждам по отделно, Ива ви скри топката!“, каза рокаджията и избра Ива да продължи напред в предаването.

Девойките от „Вива“ показаха завидно самочувствие в секундите, в които трябваше да мотивират треньорите за кражба, но Камелия, Графа и Михаела Филева така и не посегнаха към червените бутони.

Младата фокусничка Деница Петрова обаче имаше късмет. Въпреки че бе преборена от стругаря от Варна Атанас, не отпадна от шоуто на магия, благодарение на Камелия.

След общото изпълнение Графа избра Атанас да продължи напред в предаването, а първоначално нито един от останалите треньори не се реши да открадне Деница и така да я спаси от отпадане. Тя направи първите си крачки към бекстейджа, когато Камелия все пак натисна червения бутон за кражба, а Павел и Венци Венц я призоваха да се върне.

„Харесва ми как стои на сцената. Има емоционална интелигентност в това момиче“, обясни Камелия, a Графа й целуна ръка.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл