Благоевград има нов тотомилионер

Благоевград има нов тотомилионер, който засега е неизвестен. Печелившият билет е пуснат в тотопункт, в квартал „Струмско“. Късметлията е попълнил фиш за 1,20 лв. Той е ударил джакпота в играта 6 от 42 и печели сумата от 1 663 872.70 лева.

Милионерът все още не се е появил в пункта и не е потърсил печалбата си. Според новите правила на Тото-то, той ще бъде официално обявен и показан, след като представи печелившия отрязък от фиша. Касиерката, която е продала фиша, казва, че преди години пак е имало голяма печалба в същия пункт- 3 млн.лева спечелени от местна жена.

Неизвестният засега късметлия е поредния тото милионер в Пиринско. Най-голямата печалба бе спечелена от дъщерята и зетя на кмета на Симитли Апостолов през 2015 година. Фамилия Динкови грабна рекордния джакпот от близо 7,1 млн.лева. Младите живеят щастливо, парите им дадоха възможност да пътуват по целия свят , а част от тях са инвестирани в различен бизнес.

През същата година милионер стана и бедния овчар от петричкото село Първомай Здравко Траянов. Той спечели 1,65 млн. лева от 6/49. Здравко веднага захвърли овчарската гега, построи си мечтаната къща и се отдаде на заслужена почивка след години на мизерия и ходене с овцете по баирите. Сега по цял ден си почива и черпи приятели с ракийка.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България