Борисов в Дупница: В понеделник трябва да имаме една спокойна държава

"В понеделник трябва да имаме една спокойна държава, около която всички да се обединят." Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред симпатизанти в Дупница. Борисов започна изказването си с молитва към бога и думи за вярата. След това се върна на политиката. "БСП след Орешарски не направиха нищо. Единственото, което може да си обещаем, е да бъдем по-добри. Като започнем с дупката в корупцията и това, което хората искат – справедливост", посочи той.

"Второто, което са пенсионерите. Ние ги вдигаме плавно. Припомням, че правителството на Станишев ги вдигна, но първите пенсии с увеличение започна да ги плаща правителството на ГЕРБ. И аз можех да ги вдигна с 50%, но е важно кой ги плаща“, каза Борисов. "Ние сме осигурили европейски пари за тези баба и дядовци, които си гледат внучетата, за да може майките и татковците да ходят на работа. Кой не иска да вдига заплати, всеки иска. Щом сте дошли, явно вие няма да допуснете грешка. Важно е, като си отидете, да кажете на вашите приятели, съседи да не допускат грешки", заяви Борисов. Той отново наблегна на неизпълнените обещания на левицата.

"Два пъти БСП идва на власт, 2 пъти изобщо не си направи труда да строи Белене", посочи той и уточни, че след Орешарски левицата е в опозиция. „БСП като идва на власт обещава много. Имаше един министър Чобанов, помните ли в листата на коя партия беше. Орешарски беше кандидат за президент на ДПС. Трябва да се знае като избираш БСП с кого идват“, заяви лидерът на ГЕРБ. Лидерът на ГЕРБ отново се върна към религията. разказа и за снимки, които му е изпратил ловешкия митрополит. „Видях какви хубави църкви сме направили. Църквата като е направена и вярата на човека е по-силна“, коментира още Борисов. Лидерът на ГЕРБ разказа и на какво се е смял в мрежата.

„Истински съм се смял в интернет. Едно видео с един дебел човек, който се навел да си закопчае ските. И понеже е дебел и не може да ги закопчае - псува държавата. Всички сме така и аз съм така“. Виждате в Турция какво става, особено след референдума, с ДОСТ проблем, връща се приказката за възродителния процес. Борисов открои и каква е ситуацията в съседите ни – Гърция, Македония. „А в България спокойно. Затова от ГЕРБ сме казали с БСП, ДПС и ДОСТ коалиция не правим. България в понеделник трябва да е спокойна. Една грешна крачка в неделя, след това ще стискаме зъби“, каза още той. ГЕРБ е мажоритарна пария, ще направим всичко възможно следващите избори да са мажоритарни, обеща още Борисов.

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/1959774437583950/

Избори 2020. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Задължително поле