Със секс да избием глобата за разходка! Сайтът Pornhub обяви официално, че плаща по $3500 за аматьорско видео

Разширяват Монако за повече луксозни домове

Правителството прие измененията в държавния бюджет за 2020 г.

Две жени са пострадали при катастрофа в Благоевград

Третият тест за коронавирус на Ангела Меркел също е отрицателен

Колумбийски бунтовници слагат оръжието

Отсрочват заемите на няколко стъпки Започват с 2-3 месеца, а при необходимост ще има удължаване за мораториума

Меган и Хари приключиха със задълженията си към кралското семейство

Компаниите не променят плановете си

КПП-та и пеши патрули в Бургаското гето

Военен кораб с 1000 болнични легла пристигна в Ню Йорк, за да помага в борбата с коронавируса

Винетките без компенсации от АПИ

Тръмп: Над 2 млн. американци можеха да загинат от COVID-19, ако не бяхме въвели мерки

102-годишна италианка се излекува от коронавируса

Махалите изригват с COVID-19 до седмици Без контрол плячкосват контейнерите по градовете

Борисов след Съвета по сигурността: Трябва да запазим канала за комуникация с Русия, както с Турция В този момент не считаме, че трябва да гоним руски дипломати, потвърди премиерът

Още в Брюксел обяснихме нашата теза. Въпреки това, за да не е еднолично решение, свикахме Съвета по сигурността с участието на представители на президента, заяви премиерът Бойко Борисов след заседанието на Съвета по сигурността към МС.

В Съвета на ЕС 28-те държави гласувахме за извикване на консултации за четири седмици на посланика на ЕС в Москва. В НАТО също сме дали своя глас. На практика сме показали своята пълно солидарност към Великобритания, обясни Борисов.

Оттам нататък, като председателстващи ЕС, трябва да запазим канала за комуникация, както направихме в една свръхнапрегната ситуация с Турция. Това ни влиза в задълженията, заяви премиерът.

Днес подкрепихме решението на Съвета да се ограничим в пълната подкрепа за Великобритания. В същото време посланик Коцев ни запозна с това, което се говори в Москва. Чакаме повече доказателства, ако има такива и в този момент не считаме, че трябва да изгонваме дипломати или технически лица на Руската федерация, потвърди Борисов.

Посланик Коцев ще бъде в София една седмица и ще се завърне в Москва след Великденските празници, когато на 8 април се открива голяма изложба на Светлин Русев в руската столица, каза още премиерът.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (6)

 1. от два стола на земята има една хубава народна приказка!българия за пореден път доказа,че тъче на няколко стана…тук става въпрос не за изгонване а за редуциране на дипломатическия състав.посолствата и посланиците си остават!а на срещата във варна домакин беше ердоган а не бойко!и най-прясната новина-започва „натовско“учение край варна без български кораби,само турски такива!

 2. ПОЗИЦИЯТА НА БОРИСОВ Е КОРЕКТНА ДОКАТО НЕ СЕ ДОКАЖЕ С ДОКАЗАТЕЛСТВА ВИНАТА НА РУСИЯ ХОРАТА КАКВИТО И ДА СА ОСОБЕННО ДИПЛОМАТИ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАКАЧАТ. ФАКТА ЧЕ ПОСТОЯННО СЕ СМЕНЯТ ВЕРСИЙТЕ ПО СЛУЧАЯ ПОКАЗВА САМО ЕДНО ОПИТИ ДА СЕ АТАКУВА РУСИЯ НА ВСЯКА ЦЕНА КАТО ИРАК. ПОЛИТИКА ОПАСНА И НЕЧЕСТНА КОЙТО И ДА Е СЦЕНАРИСТА Е НЕЧЕСТЕН И ПОДЪЛ КАТО ЧОВЕК. ТАКИВА ХОРА СА ОПАСНИ И МЯСТОТО ИМ Е ДА КОПАТ КАРТОФИ. БРАВО ТОЗИ ПЪТ НА БОРИСОВ В ТАКИВА СЛУЧАЙ ТАКА ТРЯБВА ДА СЕ ПОСТЪПВА. ТОЗИ ЧОВЕК ВЗЕ ДА СЕ ПОНАУЧАВА.А БАБА МЕРКЕЛ И БАБА МЕЛ ДА СНИШАТ ТОНА И ДА ПРЕСТАНАТ С ТЕЗИ ЖЕНСКИ НОМЕРА. НЕ ПРИЛИЧАТ НА ПОЛИТИЦИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИ ТИП А ПО СКОРО НА БЪЛГАРКИ ОТ СЕЛСКИ ТИП.

  1. говорите глупости…дали въобще има „отравяне“не е ясно!приказки,приказки и…повечко пропаганда!а пък на красо каракачанов гръмнали китайски сателити му се мотаят в главата.абе много филми гледате бе хора!я се поуспокойте малко!“руски двоен агент“ с шкембе седнал на по биричка с щерка си в кварталния пъб е „отровен“лично от путин!тук е ясно,че за голямата политика няма никакво значение животът на този или онзи било то руснак,англичанин и т.н.след като хвърли бомбата тереза мей посети фабрика за мушами в йоркшир,вместо солидарно да види лично състошнието на юлия скрипал в болницата!

   1. Ами те простите на първи вид неща,след това се оказват уникални и т.н.
    Факт е ,че този с шкембенцето и с биричката е враг на някого си. След ,като предадеш един път,може да ти се и прости,ама виж втори път да „изпързаляш своите“ не се прощава.
    Факт е ,че е и отровен с бойно вещество,създадено за първи път в СССР.
    Факт е ,че и моментът на отравянето не е избран случайно.
    Факт е и,че с англичаните не могат да се договорят под масата и така или иначе до месец-два ще се разбере от къде са дошли и кой е отговорен за ФАКТИТЕ.
    Има си „технологично“ време за да се види,кой е зад ФАКТИТЕ.

 3. значи ако още някой обели дума за случая „скрипал“ще му отрежа от заплатата!
  след няколко дни е великден,а и с него голямото броене на автомобили на разклона за владая от рада домусчиева и теодора енчева…

 4. скандалът представен от медиите има битов характер!руски дипломати изгонени…и дават по телевизията как някакви хора излизат от сградата на посолството,хващат такси и се устремяват към летището…но какво значи тук някакъв си скрипал!искаме го жив или мъртъв!прилича ми на детективски роман в стил агата кристи!с участието на тереза мей!дори и да е сгазил лука този човек да не мислите,че на някой в англия му пука за него?

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.