Британските таблоиди си обясняват триумфа на Путин с баба Ванга

Докато в Русия гласуваха на президентските избори, водещи британски таблоиди свързаха победата на действащия държавен глава Владимир Путин с предсказание на пророчицата Баба Ванга. Според информацията, тя не само е видяла, че Путин ще оснане начело на Русия, но е предсказала и, че той ще "владее света", пишат издания като The Sun,The Daily Mail, Daily Star,The Daily Express и др.

"Сляпа българска пророчица е направила смразяващо предсказание през 1979 г., според което нищо няма да оцелее на земята освен „славата на Владимир и славата на Русия“, гласи информацията.

„Всичко ще се стопи като лед, но славата на Владимир, славата на Русия ще останат. Русия не само, че ще оцелее, но и ще доминира над света“, предсказва Баба Ванга от България. Не е ясно, кого е видяла сляпата жена, за която е изчислено, че е познала 85% от предсказанията си, но тя използва името „Владимир“, каквото е малкото име на настоящия президент на Русия Путин.

Баба Ванга, често наричана „Нострадамус на Балканите“ прави стотици предсказания по време на своята 50-годишна кариера като ясновидец, пише The Daily Express. Тя предрича, че 44-тият президента на САЩ ще бъде афроамериканец – Барак Обама. Тя също така предрича и нападенията от 11 септември 2001 г. срещу Световния търговски център.

Коментари

Задължително поле