Кървавите сълзи на Арлекин „Жокер“ е чудовищен и талантлив филмов калейдоскоп, в който въобще няма морал

7 души загинаха, след като хеликоптер се разби в Афганистан

Тръмп поиска край на офанзивата в Сирия (обзор) Вашингтон обяви наказателни тарифи за Анкара

Красимир Балъков: Поднасям своите извинения на английските футболисти

Шефът на съдиите и още четирима от БФС задържани за разпит

Сделки за милиарди сключиха Москва и Рияд Най-важното споразумение - за стабилизиране на цените на петрола

Пациент сам си избра сърдечната клапа Екип на проф. Иво Петров направи първата имплантация на MyVal

Убиецът Полфрийман излeзe от изолатора в Бусманци (обзор)

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в сряда, 16 октомври 2019

Защо чакахме досега?

Джок Полфрийман напусна центъра в Бусманци

20 млн. евро са нужни за повече чартъри

Петима пияни шофьори хванаха за една нощ в Сливен

Борисов разпоредил на Захариева да разговаря с английския посланик Реакцията днес е след дълго вършена работа от полицията, БОП и НАП

Откриха тялото на мъж, който изчезна във водите на Марица

Българи се пробуждат за Новото време

Пробудените се събират и обсъждат въпросите за Новото време сред природата, често палят огън и пеят песни

Чакат промяната на света скоро и бранят природата

Все повече българи се пробуждат за предстоящата нова ера. Те се събират, за да обединяват енергията си и да създадат вибрация, която може да промени света, разказаха пред „Зодиак“ представители на движението у нас.

Според философията им цялата енергия се трансформира и хората се събуждат за истината на духовно ниво. Процесът е постепенен и вече е започнал у нас, набирайки все повече последователи.

„Истината е животът, който е отвъд цялата материална същност. Това е знание, което става все по-достъпно за всички. Все повече млади хора и въобще групи хора почват да се пробуждат за тази истина“, казват те. Във всекидневието си избират да са близо до природата, като се събират в планините и край морето. Хранят се здравословно и избягват комерсиалните неща, особено ако те замърсяват природата.

Разказват, че това, за което се говори в последните години, а именно, че някои ги чака духовно пробуждане за сметка на други – вече е в ход. „Цялата идея е, че самата вибрация, честотата на енергията на Земята започва да се променя постепенно. Ти осъзнаваш какво значение има всяко едно трептене – то оказва влияние върху теб и другите“, разкриват още пробудените.

„Събираме се групи от хора, на малки общности, които се свързват помежду си в природата и създават определена вибрация. Когато общуваш на такова ниво с точно такъв тип хора, вашата енергия се слива и започва да трепти и да влияе на света. Когато повече хора се събират, задвижват промените. Подобни събирания се организират непрестанно, в момента са в Рила. Пробудилите се хора обсъждат всички въпроси и мислят, всеки според професията си, по какъв начин може да допринесе за общото благо“, разясняват целите си пробудените.

Те изразяват ефекта от пробуждането чрез различните си таланти. Някои пишат поезия, която съдържа послание за тази истина. Други рисуват картини в духа на Новото време. Трети са строители, които се опитват да проектират визията на Новото време чрез нов тип архитектура.

 

Предстоят катаклизми

В момента нашата ера е много важна, тъй като предстоят по-големи катаклизми на физическо ниво, твърдят пробудените. По думите им Земята ще се изчисти от всички, които не се отнасят добре с нея. „Това са неща, за които се говори от много време, но сега е моментът, в който повече хора започват да се усещат за тях“, разкриват те.

Признават, че повечето  все още са скептични към промяната. „Именно защото не вярват в духовните ценности и връзката в природата, те няма да преминат отвъд. Във Вселената съществуват различни нива, различни етапи. Всеки може да се пробуди, но не всички хора ще успеят да го направят“,  категорични са новите хора.

Процесът не можел да стане насила. Дори и хората да разбират всичките нови явления и да са съгласни с тях, ако не го почувстват през себе си, няма как да се променят и да преминат напред. Могат да се опитват да следват този път, но това ще бъде насилствено, защото са притъпили доста от сетива си, а интуицията им напълно е изчезнала.

 

17-4
Честотата на енергията на Земята започва да се променя, с нея трябва да се променят и хората

 

Срещи на Иракли и в Рила

От  години на плажа Иракли се стичат определени хора. „Вечер се събират, палят си огньове, има гайди, танцьорки с огън. Целият им начин на живот там представлява новият тип време – до природата, но в съчетание с някакъв технологичен път. Повечето отиват за месец.  Комуникативни са, готови да ти помогнат. През повечето време седят голи. Животът им е свързан със свободното изразяване на тялото и духа – идваш гол в природата, необременен от материалния свят. Начинът, по който се оцелява там, е напълно натурален. Взимат си всичко от гората, но не насилствено“, разказва една от новите пробудени българки.

Същото се случва и в Рила, където през целия август групи живеят по този начин, слети с природата.

 

Животът близо до природата е сред приоритетите на новите хора
Животът близо до природата е сред приоритетите на новите хора
error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.