Ваканции на половин цена

Форумът ще се проведе на 29 и 30 ноември в НДК

На 14 септември намаления и за хотели в столицата

До 50% отстъпки от цената ще предлагат изложители по време на ново туристическо изложение Travel Expo в София на 29 и 30 ноември. Форумът ще бъде организиран в НДК и ще бъде насочен само към крайни клиенти, обясниха двама от организаторите – Радомир Русев и Антон Пенев. За да участват в събитието туроператори, агенции и хотели ще трябва да гарантират, че ще предложат поне една ексклузивна оферта, която ще важи само по време на изложението. Освен намаления от цената, предложенията могат да включват и допълнителни услуги или екстри към пакета, обясни Русев.

Идеята е да сме полезни едновременно на бизнеса и на потребителите, каза Пенев. Изборът на мястото на провеждане и периодът не са случайни, допълни той. Целта е да се предложат актуални записвания в последния момент за Коледните и Новогодишни празници, както и изгодни оферти за ранни записвания за ски и последващия летен сезон.

На 14 септември за първи път ще бъде организирана и Нощ на хотелите в София, като всички гости или жители на столицата ще могат да ползват една нощувка с намаление от около 60-70%. Така нощувка в тризвезден хотели ще струва около 40 лв. за двама със закуска, в четиризвезден - до 50 лв, а в петзвезден - около 60-70 лв.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Туризъм